ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Θα οδηγούν οι 17χρονοι, αλλά με την παρουσία ενήλικα!

Σταματημό δεν έχουν οι μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης...

Ριζικές αλλαγές στον τρόπο που οι υποψήφιοι οδηγοί έδιναν εξετάσεις για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης έρχονται με το νέο νομοσχέδιο που αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή μέσα στον Μάιο.
Το σχέδιο νόμου προβλέπει αλλαγές στις κατηγορίες διπλωμάτων οδήγησης καθώς και μεταβατικό στάδιο εφαρμογής, με στόχο να αντιμετωπιστούν και τα φαινόμενα διαφθοράς, ενώ αναμένεται να δίνει το δικαίωμα και στους εφήβους των 17 ετών να πιάσουν τιμόνι, υπό κάποιες προϋποθέσεις.
Σύμφωνα με το σχέδιο νόμου, οι 17χρονοι θα μπορούν να οδηγούν με την παρουσία ενήλικα στο αυτοκίνητο, ενώ θα πρέπει πρώτα να περάσουν από θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση.

Το κανονικό δίπλωμα θα εκδίδεται όταν κλείσουν τα 18 και πάλι έπειτα από πρακτική εξέταση.
Οι 17χρονοι θα έχουν τη δυνατότητα να οδηγούν για διάστημα έξι μηνών ή 100 ωρών, εκ των οποίων οι 10 μπορούν να πραγματοποιηθούν μία ώρα μετά τη δύση του ηλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: