ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: Μόνο μία αίτηση συνταξιοδότησης!


Συνάδελφοι, από το 2015 και εντεύθεν, οι συνεχείς και άδικες περικοπές των συντάξεων βάσει του "Κατρουγκάλειου" νόμου από τη μία και η αύξηση ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης από την άλλη, έχουν ως αποτέλεσμα τη δραματική μείωση του αριθμού των συνταξιοδοτηθέντων εκπαιδευτικών. Τα σχολειά μας μετατρέπονται σε γηροκομεία με δασκάλους και νηπιαγωγούς στην ηλικία των παππουδογιαγιάδων των μαθητών/μαθητριών μας! 
Με την ευκαιρία σας παραθέτω από το προσωπικό μου αρχείο τα στοιχεία των τελευταίων πέντε ετών, που αφορούν τον αριθμό των συνταξιοδοτηθέντων εκπαιδευτικών της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς:
2013: Τρεις (3) Νηπιαγωγοί και έξι (6) Δάσκαλοι
2014: Μία (1) Νηπιαγωγός, τέσσερις (4) Δάσκαλοι και μία (1) Φυσικής Αγωγής
2015: πέντε (5) Δάσκαλοι
2016:Μία (1) Νηπιαγωγός και μία (1) Δασκάλα
2017: Ουδείς /Ουδεμία!!!
2018: Μία (1) Νηπιαγωγός
Στα έξι χρόνια συνταξιοδοτήθηκαν συνολικά:
έξι(6) Νηπιαγωγοί, δεκαέξι (16) Δάσκαλοι/Δασκάλες και μία (1) συνάδελφος  Φυσικής Αγωγής , Ζωή όλοι να έχουν!



Για φέτος μόνο μία νηπιαγωγός υπέβαλε αίτηση παραίτησης και  δεν την ανακάλεσε. Πρόκειται για την εξαίρετη συνάδελφο, Ανδρομάχη Πισιώτη, που τα τελευταία χρόνια πρόσφερε τις υπηρεσίες της ως αποσπασμένη στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καστοριάς.
Αγαπητή, Ανδρομάχη, σου εύχομαι ολόψυχα υγεία και μακροημέρευση... 
Εμείς, γεροί να είμαστε και αν δεν αλλάξει κάτι, γιατί δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει, θα ενταχθούμε οσονούπω στην ομάδα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: