ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018

Προσφυγή δημάρχων στο ΣτΕ για την παράταση της θητείας

Η παράταση θητείας αιρετών συνιστά μέγιστη θεσμική εκτροπή!

Κατάλυση του Συντάγματος και της Δημοκρατίας! Δεν υπάρχει προηγούμενο, αν εξαιρέσουμε την περίοδο της επταετίας... 

aftodioikisi.gr
Στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) ετοιμάζονται να προσφύγουν δήμαρχοι αλλά και δημοτικοί σύμβουλοι σχετικά με την αντισυνταγματικότητα του άρθρου 5 του «Κλεισθένη 1» με την οποία παρατείνεται κατά τέσσερις μήνες (από την 30η Αυγούστου στην 31η Δεκεμβρίου 2019) η θητεία των αιρετών προκειμένου να μετακινηθούν οι αυτοδιοικητικές εκλογές από τον Μάιο τον Οκτώβριο του ίδιου έτους.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της aftodioikisi.gr ήδη έχει δοθεί εντολή σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο των Αθηνών να ετοιμάσει το σχέδιο της προσφυγής η οποία θα γίνει μετά τη δημοσίευση του νόμου και των σχετικών εφαρμοστικών διατάξεων (Υπουργικές Αποφάσεις) σε ΦΕΚ.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στο σκεπτικό της προσφυγής θα τονίζεται μεταξύ άλλων ότι η παράταση της θητείας που υπερβαίνει το χρόνο της λαϊκής εντολής που δόθηκε στους αιρετούς στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2014, έχει ως μόνο λόγο μικροκομματικές σκοπιμότητες της παρούσας κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: