ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Αποσπάσεις 785 εκπαιδευτικών στις Διευθύνσεις Α’ βάθμιας και Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης και στις Περιφερειακές Διευθύνσεις

Ο λαός δεν θα ενημερωθεί για τα ονόματα; Είναι κρατικό μυστικό;

υπουργείο παιδείας
Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά ολοκληρώθηκε η διαδικασία απόσπασης 785 εκπαιδευτικών στις 58 Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, 58 Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και 13 Περιφερειακές Διευθύνσεις.
Στη διαδικασία τηρήθηκε απολύτως η σειρά κατάταξης των αιτούντων όπως διαμορφώθηκε με τις προτάσεις – εισηγήσεις των Υπηρεσιακών Συμβουλίων (ΑΠΥΣΠΕ και ΑΠΥΣΔΕ), χωρίς καμία παρέμβαση.
Σημειώνεται ότι ο αριθμός των αποσπασμένων στις συγκεκριμένες Διευθύνσεις είναι φέτος μειωμένος κατά 26,55% σε σχέση με το σχολικό έτος 2014 - 2015.

Συγκεκριμένα:
· Σχολικό έτος 2014-15, αριθμός αποσπασμένων σε ΔΙΠΕ/ΔΙΔΕ/ΠΔΕ: 1071
· Σχολικό έτος 2018-19, αριθμός αποσπασμένων σε ΔΙΠΕ/ΔΙΔΕ/ΠΔΕ: 785 
Οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από τις περιοχές αρμοδιότητας των οποίων αποσπώνται οι εκπαιδευτικοί θα ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: