ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Ανακοίνωση από το Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς

ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ       
   
 Τρίτη 11-12-2012 
      


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-  ΤΑ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ»
 
Κλειστά παραμένουν σήμερα τα σχολεία σε ολόκληρη  την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς εξαιτίας της έντονης χιονόπτωσης που σημειώθηκε κατά τις πρώτες πρωινές ώρες. 

Το ύψος του χιονιού στην πόλη της Καστοριάς φθάνει τα 10 εκατοστά, ενώ στα ορεινά της Περιφερειακής Ενότητας φθάνει μέχρι και το μισό μετρό.

Σημειώνεται ότι από τις 06:10 π.μ., έξι αποχιονιστικά μηχανήματα και  όλο το προσωπικό του Αμαξοστασίου της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, βρίσκονται κατά μήκος του επαρχιακού οδικού δικτύου, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για να διατηρηθεί αυτό ανοικτό και ασφαλές.

Παρόλα αυτά εφιστούμε την προσοχή στις μετακινήσεις, τόσο των πεζών όσο και των οχημάτων, καθώς το χιόνι «πέφτει παγωμένο» και το οδικό δίκτυο είναι ιδιαίτερα ολισθηρό. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: