ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Την Παρασκευή 14 Δεκέμβρη, λήγει η προθεσμία κατάθεσης αιτήσεων των ενδιαφερόμενων για τις θέσεις των Περιφερειακών Διευθυντών.


Μέχρι την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους οι ενδιαφερόμενοι για τις 13 θέσεις Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης της χώρας.
Καθώς, οι συγκεκριμένες θέσεις είναι πολιτικές, οι πληροφορίες μου, λένε ότι, οι 13 θέσεις έχουν ήδη «μοιραστεί» μεταξύ των κομμάτων της τρικομματικής κυβέρνησης. Συγκεκριμένα, 8 Περιφερειακοί Διευθυντές θα επιλεγούν από τη ΝΔ, 3 από το ΠΑΣΟΚ και 2 από τη ΔΗΜΑΡ.
Μετά την επιλογή των περιφερειακών διευθυντών θα ακολουθήσει και ο ορισμός των μελών των υπηρεσιακών συμβουλίων, με διετή θητεία, έως την 31η Δεκεμβρίου του 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια: