ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Πρόταση Βουλευτή, να παίρνουν 240 ευρώ μεροκάματο, οι Βουλευτές μας

  Ο Ταμήλος ζητά μεροκάματο 240 ευρώ
Να λαμβάνουν μεροκάματο 240 ευρώ πρότεινε για τους βουλευτές ο Μιχάλης Ταμήλος. Μεροκάματο 240 ευρώ, αντί για μισθό αρκετών χιλιάδων ευρώ, προτείνει για τον ίδιο και τους συναδέλφους του στη Βουλή ο Μιχάλης Ταμήλος. Είναι το δεύτερο «χτύπημα» από τον βουλευτή Τρικάλων της Ν.Δ. λίγες μέρες μετά το τελευταίο του «μαργαριτάρι» (εξέφρασε την άποψη πως δεν είναι δυνατόν οι βουλευτές να παραβρίσκονται κάθε εβδομάδα σε επιτροπή, αλλά να πληρώνονται μόνο για μία παρουσία τους κάθε μήνα).

Αυτή τη φορά ο κ. Ταμήλος έρχεται με νέα πρόταση, η οποία αφορά και πάλι τα χρήματα που θα λαμβάνουν οι βουλευτές. Ο βουλευτής Τρικάλων παρουσιάζει τις τελευταίες ημέρες στους συναδέλφους του στη Βουλή σχέδιο νέου τρόπου μισθοδοσίας τους. Συγκεκριμένα, προτείνει αντί οι βουλευτές να έχουν μηνιαίο μισθό, να λαμβάνουν ημερήσια αποζημίωση της τάξης των 240 ευρώ! «Εάν καθιερωθεί η ημερήσια αποζημίωση, όπως συμβαίνει και στο Συμβούλιο της Ευρώπης, τότε δεν θα είχαμε άδειες αίθουσες στο Κοινοβούλιο. Ολοι θα έρχονταν για να παρακολουθήσουν και να εισπράξουν τα χρήματά τους» έλεγε ο κ. Ταμήλος, υπογραμμίζοντας ότι όποιος δεν έρθει έστω και σε μία συνεδρίαση δεν θα πληρώνεται.

Ξεχνά όμως ότι για να μπορεί να γίνει η σύγκριση και σε πραγματικά νούμερα, ο κατώτατος μισθός αυτή τη στιγμή είναι 586 ευρώ, το οποίο ερμηνεύεται σε 23 ευρώ την ημέρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: