ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Σκανδαλίδης: Να φύγει το ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση

Ο Κώστας Σκανδαλίδης μίλησε, πρώτη φορά δημόσια μετά τη διαγραφή του, και επανέλαβε την απόλυτη αντίθεσή του με τα μέτρα που ψηφίστηκαν, επέμεινε στη θέση ότι μετά τις εκλογές δεν έγινε καμιά διαπραγμάτευση με τους δανειστές ενώ υπήρχαν περιθώρια, και υποστήριξε ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αποχωρήσει από την κυβέρνηση.
Καλεσμένος του Γιώργου Οικονομέα και του Δημήτρη Καμπουράκη, δήλωσε ότι περίμενε τη διαγραφή του, αλλά δεν μπορούσε να ψηφίσει τα μέτρα, γιατί τα θεωρεί «πράξη ενός δράματος που θα έχει κακό τέλος για τη χώρα».
Αν και απέφυγε να δώσει προσωπικό χαρακτήρα στα λόγια του, επέρριψε με σαφήνεια στον Βαγγέλη Βενιζέλο το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση του ΠΑΣΟΚ, επισημαίνοντας πάντως ότι δεν είναι δίκαιο να του χρεώσει κανείς τη συρρίκνωση της παράταξης.
«Δεν κατέλαβε το κόμμα, το παρέλαβε», είπε. «Πρώτα να αποφασίσουμε την πολιτική και μετά να δούμε τι γίνεται με τα πρόσωπα».
Όσο για τους διαγραφέντες, και ειδικότερα για τον Ανδρέα Λοβέρδο, ήταν κατηγορηματικός. Να γυρίσουν όλοι πίσω και να πάνε στο συνέδριο με τις απόψεις τους.
Το ίδιο, φυσικά, θεωρεί και για τον εαυτό του. Όπως αποκάλυψε έχει ήδη κάνει αίτηση εγγραφής στο κόμμα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: