ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Οι διορθωμένες προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ70 και ΠΕ60

Με βάση την αποφαση προσλήφθηκαν 516 εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων και 741 εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ60-Νηπιαγωγών ως προσωρινοί αναπληρωτές με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου χρόνου για να καλύψουν διδακτικές ανάγκες των σχολείων των περιοχών πρόσληψης Α/θμιας Εκπ/σης, όπως αναφέρονται στους συνημμένους πίνακες.

                Οι προσλαμβανόμενοι θα τοποθετηθούν με απόφαση των Διευθυντών των Δ/νσεων αυτών σε κενές θέσεις των σχολείων της περιοχής, όπου προσλήφθηκαν, μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους, για το οποίο προσλαμβάνονται (2013-2014).
                Ως ημερομηνία πρόσληψης των προσωρινών αναπληρωτών λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας στη Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης, η οποία ορίζεται από τη Δευτέρα 9 έως και την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια: