ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΠΥΣΠΕ


Συνάδελφοι, 
Το Υπηρεσιακό Συμβούλιο  διέκοψε τη συνεδρίασή του για αύριο Τετάρτη στις 12:00. Όλα αυτά που συμβαίνουν στο χώρο της δημόσιας εκπαίδευσης είναι πρωτοφανή και δεν έχουν προηγούμενο. Η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στο Υπουργείο Παιδείας. Προσωπικά στα 28 χρόνια που υπηρετώ τη Δημόσια Εκπαίδευση, τέτοιες μεθόδους από την πλευρά της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου δεν έχω νιώσει ποτέ.
Η προσπάθεια των μελών του υπηρεσιακού συμβουλίου, είναι να γίνουν όλα νόμιμα και να μπορούν στο "μέτρο του δυνατού" να ικανοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι συνάδελφοι, γιατί είναι φύση αδύνατον να ικανοποιηθούν οι αιτήσεις όλων! Και επειδή ο χρόνος "πιέζει" ασφυκτικά όλους μας και είναι πολύ εύκολο να γίνουν  λάθη,  αποφασίσαμε μετά από 8 ώρες συνεδρίασης να συνεχίσουμε αύριο. Πάντως, για μία ακόμη φορά σας ενημερώνω, ότι εξαιτίας των πολλών υπεράριθμων είναι εξαιρετικά δύσκολο να ικανοποιηθούν οι αιτήσεις των συναδέλφων για αποσπάσεις από σχολείο σε σχολείο.
                       Καλό ξημέρωμα, "ες αύριον τα σπουδαία"

Δεν υπάρχουν σχόλια: