ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2013-2014

Τα λειτουργικά κενά στα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία, που απέστειλε στο Υπουργείο η Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς, βάσει των οποίων θα πραγματοποιηθούν οι αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, έχουν ως εξής:
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ                            ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ
ΠΕ7Ο ΔΑΣΚΑΛΟΙ                                      5
ΠΕ60 ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ                                    5
Για ειδικότητες δεν απέστειλε, αφού δεν ζητήθηκαν από το Υπουργείο, τουλάχιστον σε πρώτη φάση.
Αύριο Τρίτη ή την Τετάρτη,  θα ανακοινωθούν οι αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, οι οποίες σύμφωνα με εξαγγελίες του Υπουργείου  θα γίνουν με  φειδώ.
Σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχω, το ΚΥΣΠΕ τελικά θα εξετάσει τις αιτήσεις των ειδικών κατηγοριών και των ειδικοτήτων. 
Στη συνέχεια θα κληθούν  όλοι οι συνάδελφοι που είναι υπεράριθμοι και αυτοί που βρίσκονται στη διάθεση, καθώς επίσης και όσοι αποσπασθούν από άλλα ΠΥΣΠΕ, να υποβάλουν προσωρινή δήλωση τοποθέτησης σε λειτουργικά κενά. 
Η ανακοίνωση των λειτουργικών κενών και των λειτουργικών υπεράριθμων σε σχολικές μονάδες της Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς, εκτιμώ ότι θα γίνει έως την Παρασκευή το αργότερο, 6 Σεπτεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες είμαι πάντα στη διάθεσή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: