ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΥΣΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

Συνάδελφοι,
Αύριο, Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 12:00, θα συνεδριάσει το Υπηρεσιακό Συμβούλιο, για να τοποθετήσει εκπαιδευτικούς σε λειτουργικά κενά σχολικών μονάδων, για το σχολικό έτος 2013-2014. Αισιοδοξώ ότι οι συνάδελφοι, που είτε είναι υπεράριθμοι είτε είναι στη διάθεση, θα γνωρίζουν - χωρίς να παίρνω όρκο - το απόγευμα της ίδιας μέρας, σε ποια σχολική μονάδα θα παρουσιαστούν την Τετάρτη 11 Σεπτέμβρη. Κάθε χρόνο οι υπηρεσιακές μεταβολές των συναδέλφων γίνονται στο "παρά πέντε." Φέτος το υπουργείο έχει καταρρίψει όλα τα ρεκόρ καθυστερήσεων, αφού οι τοποθετήσεις εκπαιδευτικών θα πραγματοποιηθούν - χωρίς να παίρνω και πάλι όρκο -στο "και πέντε" την ημέρα του αγιασμού.
Πάντως, χωρίς να θέλω να γίνω μάντης κακών ειδήσεων, ενδέχεται αύριο, να έχουμε νέες εξελίξεις...εξαιτίας των σημερινών οδηγιών του υπουργείου ταλαιπωρίας. 
Σας διαβεβαιώνω ότι αντέχω και παραμένω, περισσότερο από ποτέ, στη διάθεσή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: