ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Με απόφαση του Δημάρχου Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου, την Τρίτη 1 Οκτωβρίου, κλειστά οι σχολικές μονάδες του Δήμου Άργους Ορεστικού λόγω της ετήσιας εμποροπανήγυρης.

O Δήμαρχος Άργους Ορεστικού Πάνος Kεπαπτσόγλου, αποφάσισε, σύμφωνα με το άρθρο 94 του Καλλικράτη «περί μεταβιβαζομένων αρμοδιοτήτων στους Δήμους», για την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013, τελευταία ημέρα της Εμποροπανήγυρης του Δήμου Άργους Ορεστικού, το κλείσιμο των σχολικών μονάδων του Δήμου κατά παράδοση και προκειμένου να ενισχυθεί ο θεσμός αυτός με τη μαζική συμμετοχή μαθητών και γονέων.

Συγκεκριμένα η απόφαση του Δημάρχου αναφέρει:
Σύμφωνα με τον Καλλικράτη (άρθρο 58) “ο Δήμαρχος προασπίζει τα τοπικά συμφέροντα”.

Με βάση την ανωτέρω διάταξη και το γεγονός ότι η εμποροπανήγυρη του Άργους Ορεστικού αποτελεί από το 1600 το μεγαλύτερο οικονομικό, ιστορικό και πολιτιστικό γεγονός για την τοπική κοινωνία του Άργους Ορεστικού αλλά και της ευρύτερης περιοχής, ο Δήμαρχος αποφασίζει σύμφωνα με το άρθρο 75, παρ. 1στ΄, εδάφιο 27 του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων να διακόψει τη λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου Άργους Ορεστικού για την Τρίτη 1η Οκτωβρίου 2013, συνεχίζοντας έτσι μια παράδοση δεκαετιών.

Ο Δήμος Άργους Ορεστικού θα συνεχίσει με τις αποφάσεις του να προασπίζει σθεναρά τα συμφέροντά του, τα συμφέροντα των πολιτών του και τις παραδόσεις κόντρα στις αντίξοες οικονομικές συνθήκες της εποχής.
Ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού
Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου


Αξιότιμε, κ. Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς,
Θέλω να πιστεύω πως εφέτος δεν θα έχουμε τις περυσινές διενέξεις με το Δήμαρχο Άργους Ορεστικού, οι οποίες δεν προσφέρουν καμία απολύτως κοινωνική υπηρεσία.
Με την απόφασή του, ο Δήμαρχος, συνεχίζει μία μακροχρόνια και αδιάκοπη παράδοση την οποία ουσιαστικά την εφάρμοσε ο ίδιος ο λαός του Άργους Ορεστικού και οφείλουμε όλοι μας να τη σεβόμαστε.
Με εξαιρετική τιμή
Λεωνίδας Ι.Οικονομίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: