ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Επιμορφωτική συνάντηση για τους καθηγητές Αγγλικής Γλώσσας Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Καστοριάς και Γρεβενών


             Σας ενημερώνουμε ότι θα πραγματοποιηθεί επιμορφωτική συνάντηση για τους καθηγητές Αγγλικής γλώσσας Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Καστοριάς και Γρεβενών την Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2013 από τις 10.00- 14.00 στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς (οδός Αγ. Μηνά 27) με θέματα:
1.«Προγραμματισμός Εκπαιδευτικού Έργου για το σχολ. έτος 2013-14» 
2.“Using Lapbooks and Dioramas in the classroom”
3.“Creative and inspiring lessons for teenagers”
          Τα θέματα 2 και 3 θα παρουσιάσει με τη μορφή workshop η συνάδελφος καθηγήτρια ΠΕ06 Καραμήτσου Δέσποινα. Το θέμα“Using Lapbooks and Dioramas in the classroom”αφορά κυρίως εκπαιδευτικούς της Α/θμιας Εκπ/σης, ενώ το θέμα“Creative and inspiringlessons for teenagers” αφορά κυρίως εκπαιδευτικούς της Β/θμιας Εκπαίδευσης. Παρόλα αυτά, και λόγω της κινητικότητας που υπάρχει μεταξύ των δύο βαθμίδων, κρίνεται καλό για τους συναδέλφους να συμμετάσχουν και στα δύο workshops. Για τις ανάγκες των workshops, παρακαλούνται οι συνάδελφοι που θα συμμετάσχουν να έχουν μαζί τους ένα μολύβι και ένα ψαλιδάκι.
      Παρακαλούνται οι διευθυντές/ τριες των σχολείων να διευκολύνουν τη συμμετοχή των παραπάνω εκπαιδευτικών. 
Ο Σχολικός Σύμβουλος Αγγλικής Γλώσσας
Νικόλαος Ποζουκίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: