ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Μετατάξεις εκπαιδευτικών σε φορείς και αποσπάσεις εκλεγμένων στην τοπική αυτοδιοίκηση και το μαρτύριο συνεχίζεται...

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΔΟΣ!


Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των εκπαιδευτικών που μετατάσσονται σε γραφεία και φορείς, καθώς επίσης και οι αποσπάσεις εκλεγμένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Για να δείτε τα ονόματα πατήστε εδώ.

Από το ΠΥΣΠΕ Καστοριάς, αποσπάστηκε στη Φλώρινα, ο συνάδελφος Μάινος Αθανάσιος ΠΕ70 (οργανική στο Δ.Σ. Νεστορίου)

Εν τω μεταξύ το υπουργείο έστειλε προς όλες τις Διευθύνσεις κατεπείγον έγγραφο και ζητά εκ νέου! από τους Διευθυντές Εκπαίδευσης τα λειτουργικά κενά, καθώς επίσης και πού είναι τοποθετημένοι οι εκπαιδευτικοί και σε ποια τάξη θα διδάξουν. Μετά από αυτή την εξέλιξη, η διαδικασία των αποσπάσεων, μάλλον, σταμάτησε. Τελικά οι αναμένοντες απόσπαση θα προλάβουν να παρουσιαστούν την Πέμπτη στα σχολεία τους; Θα χρειαστεί ίσως νέα οδηγία από το Υπουργείο για το πότε θα παρουσιαστούν. Τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου τη "βλέπω ως καλή λύση"... αφού μεσολαβεί  και το Σαββατοκύριακο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: