ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΘΡΩΠΙΑ

ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΘΡΩΠΙΑ
Έως αυτήν την ώρα το Υπουργείο δεν ανακοίνωσε «τι μέλλει γενέσθαι» με τους αναμένοντες απόσπαση συναδέλφους μας. Να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία, αύριο 5 Σεπτεμβρίου, είναι αδύνατον, ιδιαιτέρως για τους συναδέλφους που ο τόπος διαμονής τους απέχει από την οργανική τους θέση 200 και πλέον χιλιόμετρα και μάλιστα για πολλούς όχι χερσαία.
Κάνω έκκληση από την ακριτική Καστοριά προς όλους τους συναδέλφους Διευθυντές Σχολικών μονάδων της χώρας, να δείξουν κατανόηση στο πρόβλημα που δημιούργησε το υπουργείο μας με θύματα τους χιλιάδες συναδέλφους μας και να διευκολύνουν – γνωρίζουν πώς,  αφού θέλω να πιστεύω ότι οι περισσότεροι το έχουν ήδη πράξει πολλάκις στο παρελθόν  -  τουλάχιστον αυτούς που είναι αναγκασμένοι να διανύσουν 200 χιλιόμετρα και πλέον, για να μπορέσουν να είναι παρόντες στην οργανική τους θέση την αυριανή μέρα 5 Σεπτεμβρίου.
Συνάδελφοι, Διευθυντές, είμαι βέβαιος, ότι συμφωνείτε μαζί μου πως η παραπάνω πράξη διευκόλυνσης δεν αποτελεί πράξη καλής θελήσεως, αλλά είναι επιβεβλημένη σε αυτήν τη συγκυρία.
Με εξαιρετική τιμή

Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: