ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ, ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΤΟ ΠΥΣΠΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ



 Μετά την ανακοίνωση των αποσπ(σφ)άσ(ξ)εων από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ (χωρίς μεταβολές για το δικό μας ΠΥΣΠΕ), το υπηρεσιακό συμβούλιο, με τη διαδικασίαη του κατεπείγοντος, θα συνεδριάσει τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 8:30, για να διαπιστώσει τις λειτουργικές υπεραριθμίες σε Δημοτικά και Νηπιαγωγεία της Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς.

Αμέσως μετά τη συνεδρίαση, θα κληθούν τηλεφωνικά οι συνάδελφοι δάσκαλοι και νηπιαγωγοί των σχολικών μονάδων, στις οποίες θα έχουν διαπιστωθεί τα λειτουργικά κενά, να δηλώσουν αν επιθυμούν ή όχι να κριθούν ως υπεράριθμοι. Στη συνέχεια,  την ίδια μέρα, το Υπηρεσιακό Συμβούλιο θα χαρακτηρίσει ονομαστικά τους λειτουργικά υπεράριθμους. Το απόγευμα της ίδιας μέρας η Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς, θα καλέσει με ανακοίνωσή της όλους τους οργανικά και λειτουργικά υπεράριθμους, καθώς επίσης και αυτούς που είναι στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ, να υποβάλουν δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων, έως το πρωί της Τρίτης 10 Σεπτεμβρίου, σε λειτουργικά κενά που θα ανακοινωθούν διαδικτυακά.
Εκτιμώ ότι, την Τρίτη το μεσημέρι, το ΠΥΣΠΕ  θα είναι έτοιμο να τοποθετήσει τους-τις συναδέλφους στις σχολικές μονάδες, ώστε την ημέρα του αγιασμού να είναι όλοι στις θέσεις τους.
Τις τελευταίες μέρες διαπιστώνω την αγωνία σας, σχετικά με την επάρκεια του εκπαιδευτικού προσωπικού, η οποία για τους δασκάλους είναι οριακή, ενώ  στους νηπιαγωγούς έχουμε ελλείψεις με ότι αυτό συνεπάγεται στην ομαλή και εύρυθμη λειτουργία των νηπιαγωγείων.
Και όλα αυτά τα ευτράπελα, συνάδελφοι, γίνονται με ευθύνη του Υπουργείου Παιδείας, η πολιτική ηγεσία του οποίου,  δηλώνει ότι  «θα βάλει σειρά» σε ότι αφορά την κατανομή προσωπικού. Αντ΄ αυτού προχειρότητα, βιασύνη και αργοπορία! Προτείνω, λοιπόν, να μετονομαστεί σε Υπουργείο Ταλαιπωρίας.
Με εξαιρετική τιμή
Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: