ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Αλ. Τσίπρας - ΔΟΕ: Απειλείται το οικοδόμημα της δημόσιας εκπαίδευσης σε όλες τις βαθμίδες

Αλ. Τσίπρας - ΔΟΕ: Απειλείται το οικοδόμημα της δημόσιας εκπαίδευσης σε όλες τις βαθμίδες 
από "Η ΑΥΓΗ"

"Συθέμελα απειλείται το οικοδόμημα της δημόσιας εκπαίδευσης σε όλες τις βαθμίδες" δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ.Τσίπρας μετά το τέλος της συνάντησης που είχε σήμερα με τους εκπροσώπους της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, τονίζοντας ότι "φέτος έχουμε τη χειρότερη σχολική χρονιά των τελευταίων 40 τουλάχιστον χρόνων".

"Και αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας βάρβαρης πολιτικής που με στόχο τα λογιστικά πρωτογενή πλεονάσματα δημιουργεί τεράστια κοινωνικά ελλείμματα" πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

"Οι εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων έχουν δίκαια αιτήματα. Δεν αφορούν στο ιερό τους δικαίωμα στην εργασία. Αφορά στη δυνατότητα η χώρα να έχει σχολεία, πανεπιστήμια, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια που θα πηγαίνουν τα παιδιά μας να μορφώνονται. Άρα αφορά την ίδια την ύπαρξη και την προοπτική του λαού μας και της πατρίδας μας" σημείωσε ο Αλ. Τσίπρας και πρόσθεσε πως για τον ΣΥΡΙΖΑ "είναι φανερό ότι η ανατροπή αυτής της πολιτικής του μνημονίου είναι μονόδρομος".

Από την πλευρά των δασκάλων, ο πρόεδρος της ΔΟΕ, Χαρ. Κόκκινος δήλωσε:

"Ο μόνος δρόμος για εμάς τους εκπαιδευτικούς είναι ο δρόμος του αγώνα απέναντι σε αυτές τις παρανοϊκές πολιτικές. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια ζητώντας την ειλικρινή και ουσιαστική στήριξη των πολιτικών κομμάτων και ζητούμε να ληφθούν άμεσα πρωτοβουλίες για την επίλυση των προβλημάτων. Αν δεν μπορεί το Υπουργείο Παιδείας, η πολιτική του ηγεσία, καλούμε άμεσα τον Πρωθυπουργό να δώσει λύσεις. Καλούμε όλον το πολιτικό κόσμο να συμπαραταχθεί στο δίκαιο αίτημά μας και στέλνουμε το μήνυμα ότι η επένδυση στην παιδεία είναι απάντηση στην κρίση".

Μεταξύ άλλων, στη συνάντηση με τη ΔΟΕ συμμετείχαν οι βουλευτές Δημ. Στρατούλης, Γ. Αμανατίδης και Χρ. Μαντάς και η υπεύθυνη του Τμήματος Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Καλαμαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: