ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Ανάληψη Υπηρεσίας εν αναμονή των αποσπάσεων

 Οι συνάδελφοι της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς των κλάδων ΠΕ70 Δασκάλων και ΠΕ60 Νηπιαγωγών, που περιμένουν απόσπαση για άλλο ΠΥΣΠΕ, θα παρουσιαστούν στην οργανική τους θέση ή στη θέση που τυχόν θα αποσπαστούν (το βλέπω αρκετά χλωμό), την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013.
 
Αξιότιμε, Υπουργέ, της Παιδείας και Θρησκευμάτων - αν έχετε ιερό και όσιο - σταματήστε επιτέλους, να ανακοινώνετε τις αποφάσεις σας, που αφορούν την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων τις βραδινές ώρες! Απορώ και εξίσταμαι, γιατί το κάνετε αυτό; Είναι, μήπως, εντολή των δανειστών μας; Αναμένουμε, λοιπόν, οι αποσπάσεις (καταρρίψατε τελικά, το ρεκόρ καθυστέρησης της κ. Διαμαντοπούλου), να ανακοινωθούν ημέρα και όχι νύχτα, γιατί τρομάζουμε μένοντας άυπνοι...
Με εξαιρετική τιμή
Λεωνιδας Ι. Οικονομιδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: