ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Συνάντηση Τσίπρα με τη ΔΟΕ

Συνάντηση Τσίπρα με τη ΔΟΕ 
από ΖΟΥΓΚΛΑ

Συνάντηση Τσίπρα με τη ΔΟΕ Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013, 15:21 Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας δεσμεύθηκε να στηρίξει τα αιτήματα των δασκάλων, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας και εξέφρασε την ανησυχία του για την κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία, τονίζοντας ότι φέτος έχουμε τη χειρότερη σχολική χρονιά των τελευταίων 40 τουλάχιστον χρόνων.

Ο κ. Τσίπρας δήλωσε ότι υπάρχουν τεράστιες ελλείψεις στα σχολεία και αυτό είναι αποτέλεσμα «μιας βάρβαρης πολιτικής, που, με στόχο τα λογιστικά πρωτογενή πλεονάσματα, δημιουργεί τεράστια κοινωνικά ελλείμματα».

«Οι εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων έχουν δίκαια αιτήματα και αυτά δεν αφορούν στο ιερό τους δικαίωμα στην εργασία. Αφορούν στη δυνατότητα η χώρα να έχει σχολεία, πανεπιστήμια, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια που θα πηγαίνουν τα παιδιά να μορφώνονται. Άρα αφορά την ίδια την ύπαρξη και την προοπτική του λαού μας και της πατρίδας μας» τόνισε.

«Για εμάς» σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «είναι φανερό ότι η ανατροπή αυτής της πολιτικής του μνημονίου είναι μονόδρομος. Και η προϋπόθεση γι' αυτή την ανατροπή είναι ένα πλατύ λαϊκό κοινωνικό μέτωπο, που, με αγώνες, με διεκδικήσεις, θα σταματήσει την καταστροφή και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις μιας μεγάλης πολιτικής δημοκρατικής αλλαγής για την ανόρθωση της κοινωνίας και το ξαναχτίσιμο της δημόσιας παιδείας».
Εκ μέρους της ΔΟΕ, ο Χαράλαμπος Κόκκινος, δήλωσε ότι «ο μόνος δρόμος για τους εκπαιδευτικούς είναι ο δρόμος του αγώνα απέναντι σε αυτές τις παρανοϊκές πολιτικές. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια, ζητώντας την ειλικρινή και ουσιαστική στήριξη των πολιτικών κομμάτων και ζητούμε να ληφθούν άμεσα πρωτοβουλίες για την επίλυση των προβλημάτων. Αν δεν μπορεί το Υπουργείο Παιδείας, η πολιτική του ηγεσία, καλούμε άμεσα τον πρωθυπουργό να δώσει λύσεις».

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

Δεν υπάρχουν σχόλια: