ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Δρομολογήθηκε» η πρόσληψη 3.970 αναπληρωτών στην Ειδική Εκπαίδευση

Το υπουργείο Παιδείας, μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ και εκτός πιστώσεων του τακτικού προϋπολογισμού για την Ειδική Αγωγή , έχει δρομολογήσει την πρόσληψη:
-1450 αναπληρωτών εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την παράλληλη στήριξη.
-520 αναπληρωτών ΕΕΠ για το πρόγραμμα «Ανάπτυξη υποστηρικτικών δομών ένταξης και συμπερίληψης στην εκπαίδευση των μαθητών με αναπηρία-Μετατροπή του ειδικού Σχολείου σε Κέντρο Υποστήριξης
-300 αναπληρωτών ΕΒΠ για τα Γενικά Λύκεια, και
-1700 αναπληρωτών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας για Ειδικά Σχολεία και τμήματα Ένταξης στο πλαίσιο του προγράμματος «εξατομικευμένων μέτρων υποστήριξης μαθητών με αναπηρίες για τη μεγιστοποίηση της ακαδημαϊκής και κοινωνικής ανάπτυξης με τη χρήση Νέων Τεχνολογιών και Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Υλικού», ώστε να στελεχωθούν με το κατάλληλο εκπαιδευτικό και ειδικό εκπαιδευτικό προσωπικό για το σχολικό έτος 2013-14.

Δεν υπάρχουν σχόλια: