ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Κλιμάκιο του αμερικανικού ΥΠΟΙΚ έρχεται στην Αθήνα

  Οι "φονιάδες των λαών" στηρίζουν την οικονομική κυβερνητική πολιτική της χώρας μας.

Αποστολή με αξιωματούχους του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών αναμένεται να επισκεφθεί την Αθήνα προκειμένου να έχει συνομιλίες με στελέχη της ελληνικής κυβέρνησης, σύμφωνα με οικονομικούς κύκλους στην Ουάσιγκτον.
Σύμφωνα πληροφορίες τα μέλη της αποστολής έχουν ασχοληθεί με ζητήματα κρίσης χρέους και έλαβαν μέρος σε αποστολές που πραγματοποίησαν σε αρκετές χώρες ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν και ο υπουργός Οικονομικών, Τζακ Λιου.
Όπως σημειώνεται, η επίσκεψη των αξιωματούχων του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ αποφασίστηκε έπειτα από «συνεννόηση» με το Λευκό Οίκο. Σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους, ενδέχεται να πραγματοποιήσουν επαφές και σε άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.
Επικεφαλής της αποστολής, που αναμένεται να επισκεφθεί την Αθήνα, θα είναι ο υφυπουργός Οικονομικών, αρμόδιος για Ευρωπαϊκές και Ευρωασιατικές Υποθέσεις, Daleep Singh.
Σε παλαιότερες αποστολές του στην Ευρώπη, ο Αμερικανός υφυπουργός Οικονομικών συζήτησε ζητήματα που αφορούσαν την «ενίσχυση της παγκόσμιας ανάπτυξης, την προώθηση της χρηματοπιστωτικής σταθερότητας και την προώθηση του κοινού μας στόχου για τη Συμφωνία Διατλαντικής Εμπορικής και Επενδυτικής Συνεργασίας (ΤΤΙΡ)».
Όπως καταγράφεται στην ιστοσελίδα του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών για προηγούμενες αποστολές του στην Ευρώπη, «η οικονομική επιτυχία στην Ευρωζώνη αποτελεί ζωτικής σημασίας για τις Ηνωμένες Πολιτείες και την παγκόσμια οικονομία γενικότερα».
Στο μεταξύ, το θέμα της Ελλάδας και η γενικότερη οικονομική κατάσταση στην Ευρωζώνη αναμένεται να συζητηθεί και στην επικείμενη συνάντηση του Αμερικανού προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα, με την Γερμανίδα καγκελάριο, ‘Αγκελα Μέρκελ, στο Λευκό Οίκο, την επόμενη εβδομάδα.
 Ηχηρή παρέμβαση Ομπάμα υπέρ της Ελλάδας
 Σημειώνεται ότι χθες ο Αμερικανός πρόεδρος σε συνέντευξή του στο CNN δήλωσε για τη χώρα μας ότι «δεν μπορείς να συνεχίσεις να πιέζεις χώρες που βρίσκονται σε ύφεση. Κάποια στιγμή πρέπει να υπάρξει στρατηγική ανάπτυξης», ενώ για το ζήτημα της παραμονής της χώρας μας στην Ευρωζώνη υπογράμμισε: «Νομίζω ότι αναγνωρίζει η Γερμανία και άλλοι ότι θα ήταν καλύτερο για την Ελλάδα να παραμείνει στην Ευρωζώνη, από το να βρεθεί έξω από αυτή».
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: