ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Απίστευτη η ταλαιπωρία των συναδέλφων εκ Φλώρινας!

Η φήμη, ότι ο δρόμος θα παραμείνει απροσπέλαστος έως το Μάιο!, προκαλεί γέλωτα και θυμηδία.
Οι δρόμοι υπάρχουν για να είναι ανοιχτοί...




Εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων που σημειώθηκαν τις τελευταίες μέρες, ο δρόμος Καστοριάς–Κρυσταλλοπηγής υπέστη καθίζηση, λόγω διάβρωσης του οδοστρώματος. Συγκεκριμένα, από το 11ο έως το 21ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής οδού Καστοριάς–Κρυσταλλοπηγής στη θέση «Μπιρίκι», διεκόπη η κυκλοφορία εδώ και δύο εβδομάδες, με τις αρμόδιες υπηρεσίες να διατείνονται ότι η διέλευση οχημάτων εγκυμονεί κινδύνους. Οι κάτοικοι της περιοχής είναι αγανακτισμένοι και ζητούν, από την περιφερειακή ενότητα, να πραγματοποιηθεί άμεσα η αποκατάσταση του οδοστρώματος, γιατί η πρόσβαση στην περιοχή, η οποία πραγματοποιείται μέσω παρακαμπτηρίων, είναι τόσο επικίνδυνη όσο και κοστοβόρα.

Μεταξύ των άλλων, θύματα είναι οι συνάδελφοι Φλωρινιώτες/ισσες, οι οποίοι/ες καθημερινά εκτελούν το δρομολόγιο Φλώρινα-Καστοριά και τούμπαλιν, μέσω Πισοδερίου, προκειμένου να παρουσιαστούν στα σχολεία τους. Εδώ και δύο εβδομάδες, είναι αναγκασμένοι για την ασφάλειά τους, να μετακινούνται μέσω Αμυνταίου και Κλεισούρας, μετακίνηση όμως, με επιπλέον επιβάρυνση τόσο οικονομική όσο και χρονική.
Επιβάλλεται οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, προσπερνώντας και παραβλέποντας γραφειοκρατικές αγκυλώσεις, να προβούν στην άμεση αποκατάσταση του οδοστρώματος.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: