ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Άλλη μία δυσάρεστη διαπίστωση...


Διαδικασία επιλογής στελεχών 
Κουράκης: "Δεν είμαστε έτοιμοι αυτή τη στιγμή να εξαγγείλουμε κάτι"!
Προεκλογικά δηλώνατε έτοιμοι και ο λαός ήλπιζε... 

Παρακολουθώντας στο Βίντεο τις δηλώσεις της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου μας, για τον τρόπο επιλογής των σχολικών συμβούλων και των διευθυντών σχολικών μονάδων, δυστυχώς, δεν κατέστη δυνατόν να αντιληφθώ τις προθέσεις τους. Θέλουν αλλαγή της ισχύουσας νομοθεσίας, αλλά δεν μπορούν να συγκεκριμενοποιήσουν το "πώς" και μέχρι στιγμής, αναλώνονται σε γενικότητες και ασάφειες, σε ένα ανελέητο πιγκ-πογκ ανάμεσα στο ΘΕΛΩ και δεν ΜΠΟΡΩ, με το δεύτερο να "κερδίζει" στα σημεία, αποδεικνύοντας ΚΑΙ  στο συγκεκριμένο θέμα έλλειψη ετοιμότητας
Όσο για  τη διαδικασία επιλογής των Διευθυντών Εκπαίδευσης, από την οποία το υπουργείο πρέπει να ξεκινήσει, ούτε λέξη. 
 Ορθώς κατά την άποψή μου, ο κ. Κουράκης, δεσμεύτηκε για μη παράταση της θητείας των στελεχών εκπαίδευσης, τελώ όμως εν αναμονή και εν... αμφιβόλω, ως προς την τήρηση της συγκεκριμένης δέσμευσης. 
Ειρήσθω εν παρόδω κ. υπουργέ, σας υπενθυμίζω για την τάξη, ότι θητεία των Διευθυντών των σχολικών μονάδων λήγει την 31η Ιουλίου του 2015. 
Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης
Δάσκαλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: