ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Σοκ στην τοπική κοινωνία! "Έφυγε" απρόσμενα από τη ζωή ο Βασίλειος Αβραμίδης


Πέθανε σε ηλικία 71 ετών, σήμερα  5 Φεβρουαρίου τα ξημερώματα από ανακοπή καρδιάς, ο γνωστός στη τοπική κοινωνία του Άργους Ορεστικού - και όχι μόνο - ο συνταξιούχος δάσκαλος,  Βασίλειος Αβραμίδης.


"Έφυγε από κοντά μας σήμερα 5/2/2015, απρόσμενα, για το μεγάλο και χωρίς γυρισμό ταξίδι, ο συνάδελφος και συνεργάτης για αρκετά χρόνια, τόσο στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Άργους Ορεστικού όσο και στο Μορφωτικό Σύλλογο "Η ΟΡΕΣΤΙΣ". Άνθρωπος κοινωνικός, ανήσυχος, αγωνιστής. Είχε καλή επαγγελματική πορεία, στήριξε την πατρική του οικογένεια και δημιούργησε μια πολύ όμορφη δική του. Πάλευε όλα τα χρόνια για τα κοινά και για τον αγαπημένο του σύλλογο, τον οποίο υπηρέτησε για τριάντα και πλέον χρόνια.
Διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ν. Καστοριάς και Διευθυντής στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Άργους Ορεστικού την τετραετία 1992-1996.
 Πολιτεύτηκε στις δημοτικές εκλογές του 1994, ως υποψήφιος δήμαρχος και διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος τη δημοτική περίοδο 1995-1998.
 Εύχομαι ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του μετά των δικαίων."
Η κηδεία του εκλιπόντος θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου, στις 4 το απόγευμα από τον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Άργους Ορεστικού.
 Οι εκπαιδευτικοί και τέως συνεργάτες του, στο 4ο Δ.Σ. Άργους Ορεστικού αντί στεφάνου, θα ενισχύσουν το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας.
Τα θερμά μας συλληπητήρια στην οικογένειά του.
Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: