ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Αφού αποδοκιμάστηκε από τους αγρότες, αποδοκίμασε τον περιφερειάρχη!

Έχει εκνευριστεί από τις κομματικές και κυβερνητικές παλινωδίες και ξεσπά σε άλλους!
Εκρηκτική και παθιασμένη! Πέρυσι τέτοια εποχή και μέσα στη Βουλή, "όρμησε" κατά του Λοβέρδου!! 


Ο φετινός εορτασμός του Κιλελέρ για τα 106 χρόνια από την εξέγερση των Θεσσαλών αγροτών αποδείχθηκε επεισοδιακός καθώς αποδοκιμάστηκε η Άννα Βαγενά βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην εκδήλωση.
Σύμφωνα με το οnlarissa.gr, πριν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέβει στο βήμα, εκφράστηκαν αντιδράσεις από τον εκπρόσωπο των αγροτών Βαγγέλη Παπαγιαννούλη και την επιθυμία τους να μην διαβαστεί ο λόγος, που απέστειλε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου.
Την ώρα που ανέβηκε στο βήμα η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά, η οποία παρέστη ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, άρχισαν να κορνάρουν, με ένα μάλιστα από τα τρακτέρ να προωθείται δίπλα ακριβώς στο μνημείο με αποτέλεσμα να μην την αφήνουν να μιλήσει. Το γεγονός προκάλεσε την έντονη και επανειλημμένη αντίδραση της κ Βαγενά, η οποία ζήτησε την προστασία της Περιφερείας Θεσσαλίας και του Δήμου Κιλελέρ που συνδιοργάνωναν την εκδήλωση, με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό να παρεμβαίνει δύο φορές προς τους αγρότες ζητώντας τους να χαμηλώσουν τους τόνους αλλά οι ίδιοι επέμειναν, ζητώντας από την εκπρόσωπο της κυβέρνησης να μην μιλήσει.
Λίγο αργότερα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σε μια πρωτοφανή κίνηση, γιούχαρε τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό την ώρα που κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο.
Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας και πρόεδρος της ΕΝΠΕ Κώστας Αγοραστός επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι η σημερινή επέτειος δεν είναι «πασαρέλα λόγων» και ότι καλούνται όλοι να πάρουν ένα όρκο τιμής για την στήριξη της αγροτικής παραγωγής με όλες τους τις δυνάμεις. Όπως υπογράμμισε η λύση είναι μία: Να υπάρξει ένα νέο παραγωγικό μοντέλο, μία επανεκκίνηση με διαδικασίες παραγωγής και προειδοποίησε ότι αν συνεχιστεί το ίδιο υφεσιακό μοντέλο τότε αυτό οδηγεί στον γκρεμό. «Η παραγωγή και η κτηνοτροφία μειώνονται επικίνδυνα και αυτό σημαίνει ότι χάνουμε την εθνική μας κυριαρχία», παρατήρησε χαρακτηριστικά.
Κάνοντας δε αναφορά στο προσφυγικό, σχολίασε μεταξύ άλλων ότι οι Έλληνες απέδειξαν τον ανθρωπισμό τους αλλά δεν είναι τα «κορόιδα της Ευρώπης» και η Ελλάδα χρειάζεται χρήματα «εδώ και τώρα» για το προσφυγικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: