ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Οι πλατείες ανήκουν στους πολίτες

Αν η ανάπλαση πραγματοποιήθηκε όπως δείχνουν οι παρακάτω ψηφιακές μακέτες, τότε το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό για τους Θεσσαλονικείς και όχι μόνο...

Τα εγκαίνια και η παράδοση της αναβαθμισμένης περιοχής της Πλατείας Χρηματιστηρίου θα πραγματοποιηθούν αύριο Τρίτη 29 Μαρτίου, στις 17.00, από το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, Θανάση Παππά και τη διοίκηση του Δήμου.
Το έργο «βιοκλιματική αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής Πλατείας Χρηματιστήριου» περιλαμβάνει καίριες παρεμβάσεις σε ένα σημαντικό τμήμα του παλιού εμπορικού και επιχειρηματικού κέντρου της Θεσσαλονίκης και ειδικότερα στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς, Εγνατία, Ίωνος Δραγούμη, Τσιμισκή και Δωδεκανήσου.
Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση, ενώ ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα μοιράσει φυτά στους παρευρισκόμενους και η ομάδα ερασιτεχνών φωτογράφων θα παρουσιάσει έκθεση φωτογραφίας με εικόνες κτιρίων της περιοχής.


Σημείο αναφοράς οι πλατείες για τους πολίτες*
Οι πλατείες έγιναν για να συναντιούνται οι πολίτες με σκοπό την ψυχαγωγία τους και την ξεκούρασή τους. Γι' αυτό και πρέπει να τις διατηρούμε όμορφες, καθαρές και περιποιημένες.

*κ. Δήμαρχε, ήρθε η ώρα να φτιάξουμε και εμείς την πλατεία μας με πολλά νερά και φυτά. Έναν "φυσικό πνεύμονα" στην "καρδιά" του Άργους Ορεστικού!

Δεν υπάρχουν σχόλια: