ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016

Για το Μουζάλα, ο Καμμένος δεν κάνει πίσω!

Δεν κάνεις πίσω, κόκκινες γραμμές και κουραφέξαλα! Ένα χρόνο τώρα, μόνο πίσω κάνετε, εσύ και οι υπόλοιποι συγκυβερνώντες...

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, εμφανίστηκε αμετακίνητος από τη θέση του περί παραίτησης του Γιάννη Μουζάλα.
Mάλιστα αμφισβήτησε τους γενικότερους χειρισμούς του κ. Μουζάλα στο προσφυγικό.
«Ο κύριος Μουζάλας οφείλει αυτή τη στιγμή να παραιτηθεί. Δεν υπάρχουν γκάφες στην πολιτική. Στην πολιτική και στη ζωή όποιος κάνει λάθος το πληρώνει. Δεν μπορεί η κυβέρνηση από τη στιγμή που φεύγει ο πρωθυπουργός για να πάει ισχυρός στην Ευρώπη και συζητάμε τη διαγραφή του χρέους, να έχουμε δηλώσεις, οι οποίες είναι εθνικά επιζήμιες.
Να σας θυμίσω ότι ο κύριος Μουζάλας πριν από ένα μήνα είχε κάνει μία δήλωση για 150.000 πρόσφυγες, ενώ η κυβέρνηση έκανε λόγο για 50.000 και το μάζεψε. Μετά έκανε λόγο για ενσωμάτωση και πάει λέγοντας.
Από εδώ και πέρα θα υπάρχει ένα βίντεο, στο οποίο υπουργός θα αναφέρει την ΠΓΔΜ ως Μακεδονία«.
Ανέφερε ότι μίλησε με τον πρωθυπουργό, αμέσως μετά την προβολή του βίντεο και ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν γνώριζε τίποτα καθώς δεν είχε προλάβει να δει την εκπομπή. «Του ζήτησα την παραίτηση Μουζάλα. Η σχέση μου με τον πρωθυπουργό είναι ειλικρινής».
«Δεν πρόκειται να κάνω πίσω στηρίζοντας έναν υπουργό, ο οποίος έχει κάνει αυτό το τραγικό έγκλημα», πρόσθεσε με νόημα ο κύριος Καμμένος.
«Στην κυβέρνηση αυτή ο κύριος Μουζάλας δεν έχει την εμπιστοσύνη μας».
Αναφέρθηκε επιπλέον στις παραιτήσεις στελεχών των ΑΝΕΛ κατά το παρελθόν, όπως ο Παύλος Χαϊκάλης, ο Δημήτρης Καμμένος και ο Παναγιώτης Σγουρίδης, απαιτώντας ουσιαστικά να πράξει κάτι ανάλογο και ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: