ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Ο Γιόχαν Κρόιφ, "έφυγε" από κοντά μας!

Ο αγαπημένος των παιδικών μας χρόνων "ιπτάμενος" Ολλανδός, μας άφησε...
Αξέχαστος και Αιώνιος!
Ως αθλητής είχε ένα πολύ σοβαρό ελάττωμα: κάπνιζε αρειμανίως!
Ο Γιόχαν Κρόιφ έχασε τη μάχη με τον καρκίνο και όπως έγινε γνωστό σήμερα το μεσημέρι 24 του Μάρτη, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών.

Ο άλλοτε σπουδαίος Ολλανδός επιθετικός των Άγιαξ και Μπαρτσελόνα από τον περασμένο Οκτώβρη, διαγνώστηκε με καρκίνο στους πνεύμονες, επιβαρύνοντας ακόμη περισσότερο την υγεία του, καθώς στο παρελθόν είχε υποβληθεί και σε εγχείριση ανοιχτής καρδιάς.
Ο Κρόιφ να σημειωθεί ότι δεν φορούσε τη φανέλα με το 9 όπως συνηθιζόταν για έναν σέντερ φορ. Όταν τα νούμερα που φορούσαν οι ποδοσφαιριστές στις φανέλες τους περιορίζονταν από το 1 έως το 9, ο Κρόιφ είχε επιλέξει το 9. Αλλά όταν αυτός ο κανονισμός άλλαξε, καθιέρωσε το νούμερο 14. Του άρεσε από μικρό παιδί το 14 και είχε καταφέρει να το δεχθούν οι διάφοροι προπονητές του, παρά τις αρχικές τους αντιρρήσεις… Μάλιστα κάποια στιγμή γυρίστηκε και κινηματογραφική ταινία με τίτλο «Η φανέλα με το 14».

Δεν υπάρχουν σχόλια: