ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Δήμος Άργους Ορεστικού: Όλα έτοιμα για την υποδοχή της φλόγας της Μαθητιάδας Αθλητισμού και Πολιτισμού

Ο Δήμος Άργους Ορεστικού συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Μαθητιάδας Αθλητισμού και Πολιτισμού, που συνδιοργανώνουν η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας  με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.
Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος «ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ» και οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 6 και Πέμπτη 7 του Απρίλη, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) Κοζάνης με τη συμμετοχή μαθητών/τριών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από τους τέσσερις Νομούς της Δυτικής Μακεδονίας.
Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας
Αύριο, λοπόν, Τετάρτη και ώρα 12:25, μαθητές των δύο γυμνασίων Άργους Ορεστικού, θα παραλάβουν τη φλόγα από τους μαθητές του γυμνασίου Πενταβρύσου-Χιλιοδένδρου στη γέφυρα του ποταμού Αλιάκμονα στην περιοχή του Κέντρου Υγείας  Άργους Ορεστικού και διανύοντας κεντρικές οδούς της κωμοπόλεώς μας, θα τη μεταφέρουν έως το Δημοτικό Μέγαρο. 
Στο χώρο του πάρκου και ώρα 13:00, μαθητές των Δημοτικών Σχολείων Άργους Ορεστικού, υποδεχόμενοι τη φλόγα θα παρουσιάσουν  διάφορες δραστηριότητες.
Το σχολείο μας θα είναι εκεί...
Μαθητές/τριες της τέταρτης και έκτης τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου  Άργους Ορεστικού συμμετέχοντας σ’ αυτήν τη μαθητική γιορτή θα τραγουδήσουν και θα χορέψουν μελωδίες του Μίκη Θεοδωράκη, στον οποίο έχουν αφιερώσει τη φετινή σχολική χρονιά.
Τους μαθητές θα συνοδεύσει στο αρμόνιο η μουσικός του σχολείου μας.
Την επόμενη μέρα Πέμπτη 31 Μαρτίου και στις 9:20 το πρωί, 20 μαθητές του γυμνασίου Βογατσικού θα παραλάβουν τη φλόγα από την είσοδο του Βογατσικού και θα τη μεταφέρουν έως τον αύλειο χώρο του Γυμνασίου, όπου θα παρουσιαστούν δρώμενα διάρκειας είκοσι λεπτών.

Στις 10:30 η φλόγα θα παραδοθεί σε εκπροσώπους του Δήμου Βοΐου, όπου και θα πραγματοποιηθούν ανάλογες εκδηλώσεις σε Νεάπολη και Σιάτιστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: