ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Πρόγραμμα Επιμόρφωσης των Εκπαιδευτικών Εξειδικευμένης Εκπαιδευτικής Υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες – 2η Επιμορφωτική Ημερίδα, της ενιαίας Ομάδας Εργασίας των νομών Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας

Ο Σχολικός Σύμβουλος ΕΑΕ της 14ης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας
(ως πρόεδρος, της ενιαίας Ομάδας Εργασίας Επιμόρφωσης των νομών: Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας)
Έχοντας υπόψη:
  1. Τα νομοθετικά δεδομένα της παραπάνω Υπουργικής Απόφασης και άλλων προγενέστερων συναφών νομοθετικών εγκυκλίων και σχετικών διατάξεων.
  2. Το Πρόγραμμα της σχετικής επιμορφωτικής Ημερίδας.
 παρακαλούμε
Στα πλαίσια του «Προγράμματος εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για την ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες» στους Άξονες Προτεραιότητας 1, 2 και 3 του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση», την έγκριση των εντολών μετακίνησης των εκπαιδευτικών της ¨Παράλληλης Στήριξης¨/Συνεκπαίδευσης (Προσχολικής, Δημοτικής και Β/θμιας Εκπ/σης), για τη συμμετοχή τους στη δεύτερη (2η) ημερίδα επιμόρφωσης της Γ΄ Φάσης και διαρκούς Υποστήριξης των εκπαιδευτικών, που διοργανώνεται από την ενιαία Ομάδα Εργασίας Επιμόρφωσης της Δυτικής Μακεδονίας.
 [νομοί: α) Γρεβενών, β) Καστοριάς, γ) Κοζάνης και δ) Φλώρινας]
 Η επιμορφωτική Ημερίδα, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Μαΐου 2014, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Κοβεντάρειο» του Δήμου Κοζάνης.[ώρες συμμετοχής: 09.00 π.μ. – 14.00 μ.μ.]
            Καλούνται οι εκπαιδευτικοί Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ¨Παράλληλης Στήριξης¨, να παρακολουθήσουν την επιμορφωτική ημερίδα.
Ο Σχολικός Σύμβουλος
Βασίλειος Μήτσιαλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: