ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014

Ξεκινούν τα επιμορφωτικά σεμινάρια Διευθυντών Σχολικών Μονάδων για την αξιολόγηση.


Εγκρίθηκε από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) το πρόγραμμα επιμόρφωσης των Διευθυντών Σχολικών Μονάδων για Πελοπόννησο και Νότιο Αιγαίο. Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν την εβδομάδα που διανύουμε σύμφωνα με το πρόγραμμα του ΙΕΠ. 

Για τη Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς η επιμόρφωση των Διευθυντών σχολικών μονάδων θα πραγματοποιηθεί, εκτός απροόπτου... την ερχόμενη εβδομάδα και θα είναι διήμερης διάρκειας με επιμορφωτές τον Ιωάννη Σούλιο, Προϊστάμενο Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, τον Γεώργιο Μασλάρη, Διευθυντή Α/θμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς και την Έλενα Ζυγούρη, Σχολική Σύμβουλο.
Το πρόγραμμα των εργασιών θα ανακοινωθεί στα τέλη της εβδομάδας και οι εργασίες διαρκούν έξι ώρες από τις 9 το πρωί έως τις 3 μετά το μεσημέρι!
 Η Διδασκαλική Ομοσπονδία αποφάσισε και προγραμμάτισε 48ωρες απεργιακές κινητοποιήσεις, ώστε να ματαιώνονται τα εν λόγω επιμορφωτικά σεμινάρια.
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: