ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Τελικά, η συντριπτική πλειοψηφία των Διευθυντών δεν "επιμορφώθηκε"

ΛΥΠΑΜΑΙ, για την κατά το δοκούν ερμηνεία της έννοιας της δημοκρατίας και της ελευθεροφροσύνης από ελάχιστους εκ των πολλών επισκεπτών του ιστολογίου μου.  Στο διαδικτυακό ΜΟΥ χώρο, εκφράζω ελεύθερα και ακηδεμόνευτα τις απόψεις μου και φιλοξενώ επίσης, την ελεύθερη έκφραση οποιουδήποτε συναδέλφου. Και για τα δύο δεν ζητώ την άδεια κανενός.

Συνάδελφοι,
Στη σημερινή δεύτερη ημέρα των περιβόητων "επιμορφωτικών σεμιναρίων" για την αξιολόγηση, η συντριπτική πλειοψηφία των Διευθυντών των σχολικών μονάδων του νομού μας δεν προσήλθε, απέχοντας από τις εργασίες τού εν λόγω σεμιναρίου, που σχεδίασε, προγραμμάτισε και με προχειρότητα, αποφάσισε το υπουργείο και το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ).
Οι Διευθυντές/ντριες, "χάνοντας" το μεροκάματό τους(90 με 100 ευρώ) και ασκώντας ταυτόχρονα τα καθήκοντά τους - αφού οι περισσότεροι λόγω φόρτου εργασιών δούλευαν κανονικότατα στα σχολειά τους - είπαν ένα μεγάλο ΟΧΙ, στη διαδικασία που ακολουθείται και η οποία είναι άμεσα συνδεδεμένη με την απορρόφηση κοινοτικών κονδυλίων.
Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες
Με εξαιρετική τιμή
Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: