ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Η ΔΟΕ καταγγέλει τη Διευθύντρια Α/θμιας Εκπαίδευσης Λέσβου


Αρ. Πρωτ. 854                            Αθήνα 9/5/2014

                                                  Προς 
                                    Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε. 

ΘΕΜΑ: «Καταγγελία Διευθύντριας Εκπαίδευσης Π.Ε. Λέσβου για άσκηση διώξεων» 

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. καταγγέλλει τη Διευθύντρια Εκπαίδευσης Π.Ε. Λέσβου για την ενέργειά της να δώσει εντολή για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης κατά των συναδέλφων Προϊσταμένων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου του Κάσπακα, θεωρώντας τις, επί της ουσίας, υπεύθυνες για την κατάληψη των σχολείων στην οποία έχουν προχωρήσει οι γονείς και οι κάτοικοι του χωριού, με αίτημα να μη σταματήσει η λειτουργία του Ολοήμερου Τμήματος του Νηπιαγωγείου και να διοριστεί αναπληρώτρια νηπιαγωγός.

Η ενέργεια αυτή της Διευθύντριας Εκπαίδευσης είναι καθαρά αντισυναδελφική και έχει ως στόχο της τον εκφοβισμό των εκπαιδευτικών, στα πλαίσια της εφαρμογής του «πειθαρχικού δικαίου» της αυθαίρετης τιμωρίας και της κατάργησης του τεκμηρίου της αθωότητας.

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. απαιτεί την άμεση τοποθέτηση νηπιαγωγού, ώστε να λειτουργήσει το Ολοήμερο Νηπιαγωγείο και την παύση κάθε ενέργειας πειθαρχικού χαρακτήρα κατά των εκπαιδευτικών.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος          Ο Γεν. Γραμματέας
Χαράλαμπος Κόκκινος     Αθανάσιος Κικκινής

Δεν υπάρχουν σχόλια: