ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Η "επιμόρφωση" τριών μόνο Διευθυντών... διασφάλισε την αποζημίωση των επιμορφωτών


Εδώ πάντα, Καστοριά.
Συνάδελφοι, 
Το προγραμματισμένο εκ του προχείρου και αμέσως μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές "επιμορφωτικό σεμινάριο" των Διευθυντών για την αξιολόγηση, ουσιαστικά ματαιώθηκε, αφού από τους είκοσι έξι Διευθυντές του Ν. Καστοριάς, συμμετείχαν στις εργασίες τού σεμιναρίου μόνο τρεις.
Οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων του Ν. Καστοριάς συγκεντρώθηκαν στο 5ο Δημοτικό Σχολείο - τόπο διεξαγωγής του σεμιναρίου - διαδηλώνοντας ειρηνικά και πολιτισμένα, ως αρμόζει σε δασκάλους, την αντίθεσή τους, έχοντας την απόλυτη και αμέριστη συμπαράσταση όλων των συναδέλφων της εν λόγω σχολικής μονάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην 3ωρη στάση εργασίας.
Σύσσωμοι, σήμερα, είπαμε ΟΧΙ στην προχειρότητα και τους πειραματισμούς, αλλά ΝΑΙ στην ενότητα, τη συλλογικότητα και την αλληλεγγύη. Ομοίως, θα πράξουμε και αύριο, παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε καθημερινά, αφού το "χαμένο" μεροκάματό μας είναι δραματικά συνδεδεμένο με την επιβίωσή μας.
Οι Διευθυντές του Ν. Καστοριάς με τη στάση τους, έστειλαν το μήνυμά τους, προσδοκώντας να παραλειφθεί δεόντως από όλους τους αποδέκτες
Παραμένουμε στις θέσεις μας και αγωνιζόμαστε να ανατρέψουμε το άδικο.
Η παραίτηση αποτελεί "άτακτον φυγήν", με μηδενική προσφορά.
"Ο πάσχων από αχρωματοψία"
 αιρετός σας
Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: