ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Β΄ΕΠΙΠΕΔΟΥ (ΤΠΕ) τον ΙΟΥΝΙΟ - ΙΟΥΛΙΟ για όσους εκπαιδευτικούς έχουν ολοκληρώσει τα παλαιότερα σεμινάρια επιμόρφωσης


ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Β΄ΕΠΙΠΕΔΟΥ (ΤΠΕ) τον ΙΟΥΝΙΟ - ΙΟΥΛΙΟ για όσους εκπαιδευτικούς έχουν ολοκληρώσει τα παλαιότερα σεμινάρια επιμόρφωσης
Ενημέρωση για διενέργεια Πιστοποιήσεων από το ΚΕΝΤΡΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΟ Π.Τ.Δ.Ε. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Προς όλους τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σάς καθιστούμε γνωστό πως έχει προγραμματιστεί νέα περίοδος διενέργειας Πιστοποιήσεων Β΄ Επιπέδου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες στον αρμόδιο φορέα υλοποίησης Ι.Ε.Π. (Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής) εδώ ή στην Υπηρεσία Help Desk Β΄ Επιπέδου http://b-epipedo2.cti.gr. Οι πιστοποιήσεις στα Ιωάννινα θα πραγματοποιούνται στο ΚΕΠΙΣ Ιωαννίνων, που στεγάζεται στο «Εργαστήριο Εφαρμογών Εικονικής Πραγματικότητας στην Εκπαίδευση», στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (1ος όροφος). 
Οι πιστοποιήσεις, που θα διενεργηθούν από τον Ιούνιο έως τον Ιούλιο, αποτυπώνονται παρακάτω. Σημειώνεται πως στο ηλεκτρονικό σύστημα τα προγράμματα εμφανίζονται σταδιακά, ενώ ο αριθμός αιτήσεων για κάθε πιστοποίηση είναι περιορισμένος (15 το μέγιστο), για αυτό καλό θα ήταν οι ενδιαφερόμενοι να επισκέπτονται τακτικά την ιστοσελίδα, στην οποία θα πρέπει να υποβάλουν την αίτηση συμμετοχής τους,http://ifigeneia.cti.gr/mis/login.jsp?currLink=15, προκειμένου να διασφαλίσουν εγκαίρως τη συμμετοχή τους. Στην ίδια διεύθυνση μπορούν, επίσης, να απευθυνθούν όσοι εκπαιδευτικοί θέλουν να επιλύσουν άλλες εκκρεμότητες, όπως κωδικοί πρόσβασης, βεβαιώσεις παρελθούσας συμμετοχής κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: