ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Λιγότερες από πέρυσι οι αιτήσεις μεταθέσεων στη Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς - Μεταβολές σχολικών μονάδων για το έτος 2014-2015



Συνάδελφοι, 
Ενημερωτικά σας αναφέρω ότι, έως τη Δευτέρα 12 Μαΐου 2014, κατατέθηκαν στη Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς 73 συνολικά  αιτήσεις για μετάθεση ενώ πέρυσι είχαν υποβάλει αίτηση 90 συνάδελφοι.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με στοιχεία της υπηρεσίας υπέβαλαν αίτηση για μετάθεση:
1. 71 Δάσκαλοι/ες  ΠΕ70
2. 1 Φυσικής Αγωγής ΠΕ11 και 
3. 1 Αγγλικής Γλώσσας ΠΕ06
Επίσης για βελτίωση θέσης και για οριστική τοποθέτηση (Διαθεσίτες) εντός ΠΥΣΠΕ, υπέβαλαν αίτηση συνολικά 74 εκπαιδευτικοί από τους οποίους οι 48 είναι δάσκαλοι/ες, 19 Νηπιαγωγοί, 3 Φυσικής Αγωγής και 4 Αγγλικής Γλώσσας.
Τα οργανικά κενά θα ανακοινωθούν από το ΠΥΣΠΕ προσεχώς, αφού αναμένεται σχετικό έγγραφο από το υπουργείο.
Μεταβολές σχολικών μονάδων για το έτος 2014-2015
Πολλοί συνάδελφοι με ρωτούν, αν θα υπάρξουν για φέτος υποβιβασμοί σχολικών μονάδων ή συγχωνεύσεις. Μέχρι σήμερα το υπουργείο δεν ζήτησε κάποια νέα εισήγηση-πρόταση από το Διευθυντή Α/θμιας Εκπαίδευσης για τυχόν μεταβολές σχολικών μονάδων, οπότε ισχύει η εισήγηση που απέστειλε τον περασμένο Δεκέμβρη περί σχολικών μεταβολών έτους 2014-2015 και κατά την οποία, δεν πρότεινε μεταβολές για τις σχολικές μονάδες της Διεύθυνσης.
Μάλιστα, οι γνωμοδοτήσεις των οικείων Δημοτικών Συμβουλίων, με εξαίρεση το αίτημα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Άργους Ορεστικού για επαναλειτουργία του Δημοτικού Σχολείου Αμπελοκήπων, ήταν σε απόλυτη συμφωνία με την πρόταση του Διευθυντή Εκπαίδευσης, Γιώργου Μασλάρη.

    Πάντα στη διάθεσή σας
Με εξαιρετική τιμή
         Ο αιρετός σας           

Δεν υπάρχουν σχόλια: