ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

ΙΩΑΝΝΙΝΑ: Όλοι οι Διευθυντές απήργησαν

 
Από Φίλιππο Ευαγγέλου,
Δάσκαλος – Αιρετός Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. Ηπείρου
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Δ/ΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΟ Ν. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (29/5/14):
Από τους 26 περίπου δ/ντες που είχαν κληθεί για να επιμορφωθούν για την ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ (και συγκεκριμένα για την ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: δ) Κατηγορία IV – Υπηρεσιακή συνέπεια και επάρκεια,η οποία περιλαμβάνει τα εξής κριτήρια: αα) Τυπικές υπαλληλικές υποχρεώσεις, ββ) Συμμετοχή στη λειτουργία της σχολικής μονάδας και στην αυτο – αξιολόγησή της) ΟΛΟΙ έκαναν ΑΠΕΡΓΙΑ.
Ανακοίνωση του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
για την πρώτη μέρα της επιμόρφωσης των Διευθυντών
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ιωαννίνων χαιρετίζει την καθολική συμμετοχή των συναδέλφων Διευθυντών του Νομού μας στη σημερινή απεργία (Πέμπτη 29-5-2014), πρώτη ημέρα εφαρμογής του προγράμματος Επιμόρφωσης Στελεχών Εκπαίδευσης σε θέματα αξιολόγησης δηλώνοντας έτσι την αγωνία και τον προβληματισμό τους για το μέλλον του δημόσιου σχολείου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο θα βρίσκεται στο πλευρό τους και αύριο Παρασκευή 30-5-2014, τη Δευτέρα 2-6-2014 αλλά και την Τρίτη 3-6-2014 για να δηλώσουμε μαζί ότι καμιά αξιολόγηση και καμιά μεταρρύθμιση δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή και να έχει θετικά αποτελέσματα, όταν επιβάλλεται και δεν είναι προϊόν γόνιμου και ουσιαστικού διαλόγου ανάμεσα στην πολιτική ηγεσία και την εκπαιδευτική κοινότητα.
Δηλώνουμε δε πως θα συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να δίνουμε τον καθημερινό μας αγώνα για ένα σχολείο δημοκρατικό, αντάξιο των προσδοκιών του ελληνικού λαού.
Το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: