ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2018

Συγχωνεύσεις και 30ωρο στη συζήτηση με τους Περιφερειακούς


Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7/2/2018 κλειστή σύσκεψη στο Υπουργείο Παιδείας με τους περιφερειακούς Διευθυντές όλης της Ελλάδας.
30ωρο
Ζητήθηκε από τους θεσμούς και συμφώνησε ο Υπουργός να θεσμοθετηθεί η 30ωρη παρουσία των εκπαιδευτικών στο σχολείο. Όμως επίτηδες και στο νόμο αλλά και στην εγκύκλιο (που την έγραψαν στο γραφείο του υπουργού και έβαλαν την Μπάρλα να την υπογράψει) αφήνουν θολό το τοπίο για να μην εφαρμοστεί στην πράξη. Χαρακτηριστικά είπαν σήμερα στη σύσκεψη τους κοροϊδέψαμε!
Έδωσαν εντολή στους περιφερειακούς να μην το εφαρμόσουν και να μη στέλνουν προς τα πάνω τα ερωτήματα των διευθυντών των σχολείων γιατί δεν πρόκειται να απαντήσουν σε κανέναν. Να μην το ανακινούν το θέμα για να μην προκύψει καμία εμπλοκή με τους θεσμούς!
Συγχωνεύσεις
Τους ανακοινώθηκε ότι θα γίνουν 50 συγχωνεύσεις σχολείων σε όλη τη χώρα (πρέπει να είναι οι δικές τους προτάσεις, των Περιφερειακών, που τις έκαναν το φθινόπωρο του 2017). Οι περισσότερες θα είναι στη Θεσσαλία είπαν.
Είπαν επίσης ότι στη β/θμια θα γίνουν πολύ λιγότερες σε σχέση με την α/θμια που θα γίνουν πάρα πολλές.
Οι Περιφερειακοί υποσχέθηκαν να τις υποστηρίξουν και κάποιοι έδειξαν μεγαλύτερη σιγουριά ότι θα τις «περάσουν» όλες!
Από τη συζήτηση που έγινε φάνηκε ότι στελέχη των ΣΥΝΕΚ στις κατά τόπους περιοχές γνωρίζουν τις συγχωνεύσεις που θα γίνουν και αυτό γίνεται φαίνεται επίτηδες για να τις υποστηρίξουν όταν θα χρειαστεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια: