ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Επίθεση με μπογιές και συνθήματα στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη



Επίθεση στο σπίτι που διαμένει ο Μίκης Θεοδωράκης κοντά στην Ακρόπολη, ο οποίος θα είναι ένας εκ των βασικών ομιλητών στο αυριανό συλλαλητήριο για το Σκοπιανό στην πλατεία Συντάγματος, πραγματοποίησε ομάδα αγνώστων λίγο μετά τις 15:30 το μεσημέρι του Σαββάτου.


Σύμφωνα με την αστυνομία, η ομάδα πέταξε κόκκινες μπογιές στην είσοδο του σπιτιού και έγραψε απειλητικά μηνύματα με σπρέι στον τοίχο της οικίας, προτού εγκαταλείψει το σημείο. Ένα εκ των συνθημάτων μάλιστα ανέφερε: «Η ιστορία σου ξεκινάει από το βουνό και καταλήγει στον εθνικό βούρκο της Πλ. Συντάγματος».
Η ταυτότητα και ο αριθμός των δραστών δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός, ενώ στο σημείο έσπευσε η αστυνομία. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια προσαγωγή.

Παρά την επίθεση, σε δήλωση του στα «Τα Νέα», ο μουσικοσυνθέτης δήλωσε «ήρεμος και έτοιμος» για το αυριανό συλλαλητηρίο, καλώντας όσους θέλουν να συμμετάσχουν σε αυτό να «μην πτοηθούν» και να αυξήσουν «την αποφασιστικότητα και την ορμητικότητα τους.

(Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: