ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018

Η κυρία δεν με μέλλει

kathimerini.gr
ΤΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ
Για να το λέει η ίδια η κυρία Αντωνοπούλου, πρέπει να έχει σημαντικό έργο ως αναπληρώτρια υπουργός της Εργασίας. Το επιβεβαίωσε και ο πρωθυπουργός της, δυστυχώς και δικός μας. Ως εκ τούτου, η αποδοχή της παραίτησής της δημιουργεί κενό στη μεγαλόπρεπη οικοδομή του κυβερνητικού έργου. Καλά πληροφορημένες πηγές, μάλιστα, αναφέρουν ότι το κενό μπορεί να αποδειχθεί μεγαλύτερο από την τρύπα που άφησε ο κ. Ζουράρις. Πώς λοιπόν μια τέτοια υπόθεση να μην εγείρει εύλογες απορίες που, τολμώ να πω, ότι με τη σειρά τους προκαλούν υποψίες. Μήπως η υπόθεση έσκασε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή για να αμαυρώσουν οι γνωστοί κύκλοι το άσπιλον της εξόδου από τα μνημόνια; Είναι τυχαίο ότι την ύπαρξη της κ. Αντωνοπούλου την πληροφορηθήκαμε μόλις μία εβδομάδα μετά τη συζήτηση στη Βουλή για το μεγαλύτερο σκάνδαλο των αιώνων, εννοείται μετά την παράδοση των σχεδίων αμύνης των Ελλήνων στον Ξέρξη από τον Θεμιστοκλή;

Η υπόθεση περιπλέκεται όλο και περισσότερο. Διότι η κ. Αντωνοπούλου όχι μόνον είναι εύπορος, αλλά την περιουσία της την έκανε υπηρετώντας το μοβόρο τέρας του καπιταλισμού. Πώς να μη σκεφτείς ότι η κ. Αντωνοπούλου έκανε καπιταλιστικό εισοδισμό στην παράταξη του σοσιαλιστικού, ριζοσπαστικού κυρίως δε ηθικού πλεονεκτήματος; Είχε δε πανίσχυρο άλλοθι: στο κάτω κάτω, και ο σύζυγός της έγινε υπουργός και δεν ήταν αναγκασμένη να ασχολείται με αλλότρια, όπως η Μαρέβα. Οσο οι τίμιοι βιοπαλαισταί του «Φίλιον» έξυναν την κεφαλή τους μπας και κατεβάσουν καμιά ιδέα της προκοπής, εκείνη περίμενε εντολές και υποδείξεις από τους υπονομευτές του καθεστώτος. Ωσπου ο καθοδηγητής της τής έδωσε την εντολή να πάρει το επίδομα ενοικίου ώστε την κατάλληλη στιγμή να το αποκαλύψουν, να την εξαναγκάσουν σε παραίτηση και να δημιουργηθεί κενό στις εργασίες.

Και εδώ οι υποψίες μετατρέπονται σε αποχρώσες ενδείξεις. Ποιοι από τους εμπλεκομένους στο μεγαλύτερο σκάνδαλο των αιώνων μπορεί να γνώριζαν για το επίδομα για να την καθοδηγήσουν; Οι έχοντες νομικές γνώσεις, ο κ. Πικραμμένος και ο κ. Βενιζέλος. Ο μεν πρώτος παραείναι έντιμος και αξιοπρεπής για να μην είναι ένοχος. Αναρωτιέμαι δε μήπως θα πρέπει να διεξαχθεί έρευνα για όσα έκανε ως πρωθυπουργός για την κλιματική αλλαγή. Ο δε κ. Βενιζέλος, εκτός του ότι είναι δαιμόνιος ρήτωρ, είναι και το δεύτερο συνθετικό του φρικώδους τέρατος της μυθολογίας, του Σαμαροβενιζέλου. Οπερ έδει δείξαι. Αυτοί την έβαλαν να εισπράξει το επίδομα ενοικίου, με στόχο να εκθέσουν την κυβέρνηση. Και για να σοβαρευτούμε. Το πιο εντυπωσιακό στη μικρότητα αυτής της υπόθεσης είναι το «δεν με μέλλει» της κυρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: