ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Έλληνες βουλευτές λαδώνονται για να «πουλήσουν» τη Μακεδονία!

Απίστευτες καταγγελίες και χωρίς να φοράει κουκούλα! Μένω άναυδος!!! 

liberal.gr
Σφοδρή επίθεση στον Πάνο Καμμένο εξαπέλυσε η πρώην εισαγγελέας και πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ Χρυσούλα Γιαταγάνα σε δηλώσεις της στο Thefestival της Θεσσαλονίκης με αφορμή το βιβλίο της «Γεντί Κουλέ ή Απολογία».
Η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ τον κατηγορεί για ασυνέπεια λόγων και έργων, τονίζοντας ότι «άλλα λέει, άλλα κάνει και άλλα πιστεύει» ενώ σε ερώτηση για την πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία λέει πως «στον Καμμένο αρέσει το χρήμα» και σημειώνει πως η υπόθεση πρέπει να ερευνηθεί.
Απαντώντας ειδικότερα για τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία είπε: «Εγώ ήμουν στα συλλαλητήρια. Ο Τσίπρας μας χαρακτήρισε “όχλο”. Τα έχει συμφωνήσει σε όλα με τη Μέρκελ. Αυτός που έλεγε ότι ακούει τις πλατείες, τώρα αυτός κόσμος είναι “όχλος”. Κρίμα, γιατί εγώ έριξα κυβέρνηση και ήμουν από αυτούς που καταψήφισαν Πρόεδρο της Δημοκρατίας».
Αναφορικά με την στάση του Πάνου Καμμένου στο Σκοπιανό λέει: «Δεν μπορώ να ξέρω πόσο το πιστεύει το θέμα. Μαζί του είχα εκλεγεί και έφυγα, όταν διαπίστωσα ότι άλλα λέει, άλλα κάνει και άλλα πιστεύει. Όταν δεν τον ενδιέφεραν πολύ μεγάλα θέματα, όπως της θρησκείας ας πούμε, έλεγε: “Πάω στους παπάδες να τους κοροϊδέψω”.
Αν το πιστεύει (για το Σκοπιανό) καλώς. Αν δεν το πιστεύει, είναι πια ο μόνος τρόπος να διατηρηθεί στην εξουσία. Ξέρει, όμως, ότι θα ψηφίσουν οι άλλοι. Ο Σόρος λαδώνει αρκετούς πολιτικούς, που είναι αρκετοί για να πουληθεί ο όρος “Μακεδονία”, χωρίς την ψήφο του Καμμένου.
Τα σταθμίζει ο Καμμένος, τα ξέρει αυτά. Δεν τον έχω σε εκτίμηση. Πάντως τη στάση του, αν είναι καθαρή, την εκτιμώ αφάνταστα. Έχω, όμως, επιφυλάξεις για τις θέσεις του. Δεν πωλείται η πατρίδα! Θα λογοδοτήσουν αυτοί που θα το κάνουν. Ο Έλληνας δεν ξεχνάει τέτοια θέματα».
Σχετικά με την υπόθεση πώλησης στρατιωτικού υλικού στη Σαουδική Αραβία και αν μπορούν να προκύψουν ποινικές ευθύνες σε βάρος του Πάνου Καμμένου η πρώην εισαγγελέας λέει:
«Δεν έπρεπε να ερευνηθούν και τα δύο (Novartis, αγοραπωλησία βλημάτων); Γι αυτό σας λέω. Ξέρω ότι αρέσει πολύ το χρήμα του Καμμένου. Αυτό το είχα διαπιστώσει, παρά τη μεγάλη περιουσία που έχει. Ένα φτωχός μπορεί να κλέψει ή να μην κλέψει ένα ψωμί, επειδή δεν έχει να φάει. Άλλος, μπορεί να μην διστάσει, και να πάρει λεφτά για να αυξήσει τον πλούτο του. Εγώ δεν ξέρω αν πήρε ή δεν πήρε. Αλλά δεν πρέπει να ερευνηθεί; Γι αυτό σηκώθηκα και έφυγα από αυτόν. Και άδικος ήταν και βρώμικος».
Για την υπόθεση Novartis: «Για τους πολιτικούς, ή έχεις αποδείξεις ή δεν έχεις. Υπάρχουν και καθαροί πολιτικοί από όλες τις παρατάξεις. Υπάρχουν και αυτοί που ενδεχομένως θα παίρνουν. Για να μιλήσει ένας εισαγγελέας πρέπει να έχει αποδείξεις. Είναι αποδείξεις, όμως, οι κουκουλοφόροι μάρτυρες, οι οποίοι είναι κατηγορούμενοι σε αυτήν την υπόθεση; Ό,τι τους ζητάνε το λένε. Εγώ δεν θα εκτιμούσα κουκουλοφόρους μάρτυρες. Ο Τσίπρας προχθές είπε ότι είναι “πολιτική η ευθύνη”. Το “γύρισε”. Πολιτική ευθύνη έχει και ο Τσίπρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: