ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Τα κομφούζια και την αναστάτωση στα σχολειά μας,  δημιουργούν εκείνα τα στελέχη που δεν μπορούν να ερμηνεύσουν τις διατάξεις των νόμων!

Η διατύπωση στο νόμο, εδώ και 33 χρόνια, είναι σαφέστατη και δεν άλλαξε. Αν ανατεθεί εργασία στον/στην εκπαιδευτικό παραμένει έως την 14η ώρα. Ειδάλλως, παίρνει την τσάντα του και αποχωρεί στην οικία του σπιτιού του...
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς 
Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Κομφούζιο με την εφαρμογή του ωραρίου των εκπαιδευτικών ΣΕ ΣΚΑΣΙΑΡΧΕΙΟ φέρεται ότι προτρέπει τους εκπαιδευτικούς το υπουργείο Παιδείας! Η εφαρμογή εκ νέου του νόμου του 1986 για το ωράριο συνεχίζει να προκαλεί πονοκέφαλο στους δασκάλους, στους καθηγητές, στους διευθυντές αλλά και στην ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, για ξεχωριστούς λόγους για καθεμία από αυτές τις ομάδες.
Πώς τελικά θα εφαρμοστεί η επίμαχη εγκύκλιος που έχει γραφτεί σαν χρησμός της Πυθίας φέρεται ότι ήταν το αντικείμενο ευρείας σύσκεψης που έγινε στο υπουργείο Παιδείας την Τετάρτη, με τη συμμετοχή των 13 περιφερειακών διευθυντών Εκπαίδευσης όλης της Ελλάδας. Σύμφωνα με άτομα που φέρεται ότι βρίσκονταν στη σύσκεψη, οι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου Παιδείας είπαν με απόλυτη φυσικότητα στους ανήσυχους περιφερειακούς διευθυντές να μην εφαρμόσουν όσα προβλέπονται στην εγκύκλιο για το τριαντάωρο και να μη στέλνουν στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και στο υπουργείο Παιδείας τα ερωτήματα των διευθυντών των σχολείων για την εφαρμογή του ωραρίου, προκειμένου να μην υπάρξει πάλι εμπλοκή με τους θεσμούς. 
Ουσιαστικά το υπουργείο Παιδείας φέρεται ότι προσπαθεί να είναι και με τον αστυφύλακα και με τον χωροφύλακα, καθώς από τη μια πλευρά νομοθέτησε το προαπαιτούμενο του ωραρίου των εκπαιδευτικών που ζήτησαν οι θεσμοί και ταυτόχρονα χαϊδεύει τα αυτιά των εκπαιδευτικών, καθώς λέει σιωπηλά να μην εφαρμοστεί ο νόμος. Δηλαδή, επαναλαμβάνει αυτό που ανεπίσημα έκαναν επί σειράν ετών όλες οι προηγούμενες πολιτικές ηγεσίες, τα στραβά μάπα, στην εφαρμογή του ωραρίου των δασκάλων και των καθηγητών σε γυμνάσια και λύκεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: