ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο, 31 Μαρτίου 2018

Κόντρα Κουβέλη σε Καμμένο: Δεν είναι όμηροι οι δυο Έλληνες

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου άμυνας ένα μήνα τώρα, εύχεται τη σύντομη επιστροφή των στρατιωτικών μας...
Συνεννοηθείτε πρώτα και αφήστε τις ευχές κατά μέρος...

Σε άλλο μήκος κύματος από τον υπουργό Άμυνας εξακολουθεί να κινείται ο αναπληρωτής υπουργός για τούς δυο Έλληνες στρατιωτικούς, συντηρώντας δημοσίως το κλίμα διαφωνιών στην κορυφή τού υπουργείου Άμυνας.
Ενώ ο Πάνος Καμμένος τους αποκαλεί «ομήρους», ο Φώτης Κουβέλης αναφέρει σήμερα στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ: «Η έννοια της ομηρείας είναι διαφορετική από την παρατεταμένη και αδικαιολόγητη κράτηση. Εχει άλλο περιεχόμενο και άλλες διαστάσεις».
Και προσθέτει: «Εμείς βεβαίως καταγράφουμε ως απαράδεκτο το γεγονός ότι για περίπου ένα μήνα κρατούνται δύο στρατιωτικά μας στελέχη, αλλά η ομηρεία, με συγκεκριμένο νομικό περιεχόμενο, σημαίνει άλλα πράγματα. Για αυτό και υποστηρίζουμε την άποψη ότι με σταθερή τη διεκδίκησή μας, με συγκεκριμένη δραστηριότητα της εξωτερικής μας πολιτικής, διεκδικούμε να επιστρέψουν το συντομότερο οι δύο στρατιωτικοί μας στην Ελλάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποδεχτούμε το νομικό περιεχόμενο της λέξης ομηρεία».
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κουβέλης είχε χαρακτηρίσει «υπερτροφικό λόγο» την περιγραφή ως «ομήρων» των δυο στρατιωτικών από τον κ. Καμμένο, ο οποίος τού απάντησε δηκτικά ότι την πολιτική στο υπουργείο Άμυνας τη χαράζει ο ίδιος σε πλήρη συνεννόηση με τον πρωθυπουργό. Φρόντισε να επισημάνει, μάλιστα, ότι οι μόνες αρμοδιότητες τού αναπληρωτή υπουργού είναι η αμυντική βιομηχανία και τα στρατιωτικά νοσοκομεία.
Για το θέμα αυτό ο κ. Κουβέλης είπε: «τα καθήκοντα του καθενός μας είναι προσδιορισμένα με εξαιρετική σαφήνεια από τον ίδιο τον πρωθυπουργό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: