ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018

Θ. ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΛΥΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΟΥΒΕΛΗ

Γυρολόγος της αριστεράς και της εξουσίας...
Αρνητικά πρότυπα, που δημιουργούν στους νέους μας το αίσθημα της απογοήτευσης και τους απομακρύνουν από ευγενείς αξίες και ιδανικά.

Δριμεία κριτική στον Φώτη Κουβέλη για την αποδοχή της πρότασης υπουργοποίησής του στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και μάλιστα υπό τον Πάνο Καμμένο άσκησε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Όπως εξήγησε ο κ. Θεοχαρόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Φώτης Κουβέλης τα τελευταία τρία χρόνια είχε πάρει μια μοναχική πορεία, η οποία ήταν πορεία στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς καμία κριτική. «Ξεχείλισε το ποτήρι για εμάς, όταν όλοι μαζί κατηγορούσαμε τον εθνικολαϊκισμό και αποδέχθηκε να βρεθεί κάτω από τον κ. Καμμένο».
Αναφέροντας ότι «τα συναισθήματα είναι θλίψη και λύπη, γιατί έχουμε συμπορευτεί, έχουμε πιστέψει σε άλλα πράγματα από αυτά που βλέπουμε σήμερα», άφησε αιχμές κατά του νέου αναπληρωτή υπουργού Άμυνας υπογραμμίζοντας ότι «στόχος του δικού μας φορέα είναι η ανάγκη ύπαρξης ενός προοδευτικού πόλου στη χώρα μας, αλλά έχω ακούσει να είναι στόχος και ορισμένων ανθρώπων, όπως για παράδειγμα αυτών που μπαίνουν τώρα στην κυβέρνηση… Και παρ’ όλα αυτά, να συγκυβερνούν στο ίδιο υπουργείο με τον κ. Καμμένο και τις εθνικολαϊκιστικές θέσεις του» .

Δεν υπάρχουν σχόλια: