ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018

Κυρ. Μητσοτάκης: «Η αριστερά του κ. Τσίπρα δεν γνωρίζει τι ποιεί η δεξιά του Πάνου Καμμένου»


Για τυπική λήξη του προγράμματος έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του στους τομεάρχες του κόμματος. Οπως είπε «διατηρούνται στο ακέραιο οι σκληρές υποχρεώσεις που μας φόρτωσαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Καθαρή έξοδος δεν υπάρχει, είναι ένα βρώμικο ψέμα των κυβερνώντων».

Αναφερόμενος στην υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών καταλόγισε στην κυβέρνηση ανικανότητα να διαχειριστεί τις σχέσεις με την γειτονική χώρα.

«Τέτοια θέματα στο παρελθόν λύνονταν σε μερικές ώρες, η κυβέρνηση είναι ανίκανη να χειριστεί τις σχέσεις μας με την Τουρκία», είπε και πρόσθεσε ότι «Είναι προφανές τι συμβαίνει ανάμεσα στον κ. Τσίπρα και τον κ. Καμμένο. Ο ένας κρατάει τον άλλον. Ο ένας είναι όμηρος του άλλου. Και οι δύο μαζί κρατάνε όμηρο την χώρα. Αποδεικνύονται λίγοι. Και όταν μιλάμε για εθνικά ζητήματα, το "λίγος" σημαίνει επικίνδυνος. Η αριστερά του κ. Τσίπρα δεν γνωρίζει τι ποιεί η δεξιά του Πάνου Καμμένου».

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΝΔ δεσμεύτηκε ότι θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για την επιστροφή των αξιωματικών.

«Σε ό,τι με αφορά, κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για την επιστροφή των δύο αξιωματικών μας στην πατρίδα μας. Αυτό θα πράξω και αύριο στις Βρυξέλλες στη σύνοδο κορυφής. Το ίδιο έπραξα στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο Κατάρ. Αυτό είναι το χρέος μου και αυτό θα κάνω», σημείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: