ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Εισβολή εκπαιδευτικών στο υπ. Παιδείας – Υπάρχουν τραυματίες

Οι συγκεντρωμένοι δεν μπόρεσαν να συναντηθούν με τον υπουργό, γιατί απουσίαζε!!!

ελεύθερος τύπος
Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης εκπαιδευτικών στο υπουργείο Παιδείας το μεσημέρι της Παρασκευής.
Στο συλλαλητήριο συμμετέχουν περίπου 1.000 δάσκαλοι, καθηγητές από όλη την επικράτεια (Χαλκίδα, Ικαρία, Κέρκυρα, Εύβοια, κ.α.), αλλά και φοιτητές.
Όλα ξεκίνησαν όταν οι συγκεντρωμένοι αιφνιδίασαν τους πάντες σκαρφάλωσαν τα κάγκελα και μπήκαν μέσα στο προαύλιο του υπουργείου Παιδείας. Διεκδικούν μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών.
Τότε οι αστυνομικοί προχώρησαν στη εκτεταμένη ρίψη χημικών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν και συμπλοκές.

Οι εκπαιδευτικοί παραμένουν έξω από το υπουργείο φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του υπουργείου Παιδείας.
Όπως αναφέρουν από τα μεγάφωνα έχουν τραυματισμένους εκπαιδευτικούς, από την συμπλοκή με την αστυνομία.

ΚΚΕ: Απρόκλητη επίθεση

Το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του καταγγέλλει «την απρόκλητη επίθεση της αστυνομίας, έξω από το υπ. Παιδείας, σε διαδηλωτές αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, οι οποίοι στο τέλος της σχολικής χρονιάς χάνουν τη δουλειά τους και γι’ αυτό ζητούν μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών», τονίζοντας ότι «η όξυνση της καταστολής και ο ζήλος της αστυνομίας σε βάρος των λαϊκών κινητοποιήσεων, ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, δείχνει ποιον θεωρεί εχθρό η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και που προσανατολίζει τη δράση της αστυνομίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: