ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018

Η Νίκη Κεραμέως Συναντήθηκε με την Εκτελεστική Επιτροπή της ΔΑΚΕ Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Αξιότιμη κυρία, μόνο να μην κλείνετε τις πόρτες του υπουργείου, όταν με το καλό κληθείτε να κυβερνήσετε τη χώρα... 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Συνάντηση με την Εκτελεστική Επιτροπή 
της ΔΑΚΕ Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης»
Αθήνα, 13 Μαρτίου 2018

Η Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, Νίκη Κ. Κεραμέως, πραγματοποίησε συνάντηση χθες με την Εκτελεστική Επιτροπή της ΔΑΚΕ Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Συναντήθηκα με την εκτελεστική Επιτροπή της ΔΑΚΕ ΠΕ και συζητήσαμε εκτενώς και εποικοδομητικά ζητήματα που απασχολούν την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Μεταξύ των θεμάτων που θίξαμε είναι η προσχολική εκπαίδευση, οι ελλείψεις που αντιμετωπίζουν τα σχολεία, το ολοήμερο σχολείο, η αξιολόγηση εκπαιδευτικών και σχολικών μονάδων, η μειονοτική εκπαίδευση, η ειδική αγωγή, μέτρα αντιμετώπισης του δημογραφικού προβλήματος στο χώρο της Παιδείας, καθώς και το εξαγγελθέν νομοσχέδιο για τις δομές υποστήριξης του εκπαιδευτικού έργου.
Τέλος, δεσμευθήκαμε να συνεχίσουμε την τακτική μας επικοινωνία για ανταλλαγή απόψεων και θέσεων επί των καίριων θεμάτων της Παιδείας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: