ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2015

Κ. Μητσοτάκης: «Σημεία και τέρατα στο πολυνομοσχέδιο»


"Σημεία και τέρατα προβλέπονται στο πολυνομοσχέδιο. Από πού να αρχίσει κανείς" δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την κατάθεση στη Βουλή, του πολυνομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα μέτρα.
Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε ότι μετά από εννέα μήνες στο τιμόνι της χώρας, "ο ΣΥΡΙΖΑ μαθαίνει σιγά-σιγά την παλιά συνταγή της Αριστεράς, που δεν είναι άλλη από τη φορολόγηση".
Χαρακτηριστικά, ο κ. Μητσοτάκης είπε πως ήρθε η ώρα για τη "λυπητερή" μετά από 7 μήνες αποτυχημένης διαπραγμάτευσης, και αναφέρθηκε στη για πρώτη φορά φορολόγηση των ανείσπρακτων ενοικίων, στην κατάργηση εκπτώσεων του ΕΝΦΙΑ, στην αύξηση των φορολογικών συντελεστών στα ενοίκια, και στη δυνατότητα που δίνει το πολυνομοσχέδιο για επιβολή ποινών φυλάκισης, ακόμα και για μικροπαραβιάσεις της φορολογικής νομοθεσίας. Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι σήμερα, μετά από 5 χρόνια κρίσης, η ελληνική οικονομία δεν μπορεί να δώσει παραπάνω φόρους, και η λύση δεν είναι να κυνηγάμε έσοδα από μια αγελάδα που δεν μπορεί να βγάλει περισσότερο γάλα.

Η λύση, τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, είναι να αποκτήσει η Ελλάδα μία κυβέρνηση που θα μπορέσει με γνώση και όραμα να μεγαλώσει την οικονομία και να περιορίσει το μεγάλο και σπάταλο κράτος. "Μόνο έτσι θα ζήσουμε μείωση φορολογικών συντελεστών. Αυτό όλοι το εξαγγέλλουν αλλά κανείς δεν το έκανε πράξη. Ας προβληματιστούμε", συμπλήρωσε.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, επισήμανε παράλληλα ότι ένα μέρος των φόρων που αυξάνονται σήμερα, θα πάει για να καταβάλλονται οι μισθοί των επίορκων δημοσίων υπαλλήλων "που με την υπογραφή του κ. Τσίπρα ξαναγύρισαν στην εργασία τους για να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους".

Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στην αύξηση του ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση και στην σχετική υπόσχεση του πρωθυπουργού για αναστολή του μέτρου, καλώντας και πάλι "να προβληματιστούμε όλοι"
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: