ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Τρίωρο γεύμα Ιερώνυμου - Τσίπρα


kathimerini.gr
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΑΚΑΣΑΣ
Συνέφαγαν σήμερα το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ» το γεύμα ήταν τρίωρο και επιβεβαίωσε την θερμή και λειτουργική σχέση που έχουν οι δύο άνδρες από το 2011.
Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε, όλα τα ζητήματα που ανακύπτουν να επιλύονται με συναίνεση και διάλογο γιατί προέχει το συμφέρον του λαού και κατά δεύτερον η εκκλησία να συνεχίσει το κοινωνικό και φιλανθρωπικό της έργο με συσσίτια και άλλες δράσεις προς τις ευπαθείς ομάδες για όσο χρειαστεί, όπως ακριβώς ειπώθηκε.
Να σημειωθεί ότι δεν συζητήθηκε στο τραπέζι του διαλόγου το θέμα των θρησκευτικών και του τρόπου διδασκαλίας στα σχολεία και το θέμα της απαλλαγής των μαθητών από το μάθημα.
Στο γεύμα παρακάθησε ο υπουργός Επικρατείας κ. Νίκος Παππάς, ο οποίος μετείχε και στο πρώτο γεύμα που είχε γίνει μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου. Το μενού περιελάμβανε θαλασσινά, ψάρια και σαλάτες καθότι... Τετάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: